EHT to 28.04. klo 20:00

Itävalta - Ruotsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Itävallasta ei ole mitään vastusta Ruotsille

Tshekin EHT:n avauspäivänä nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen Ruotsin ja Itävallan välillä. Tasoero kiekkomaiden välillä on tietysti valtava. Itävalta on kasvava kiekkomaa, mutta maasta on vaikea löytää edes Liiga-tason pelaajia saati sitten EHT-tason. Odotammekin, että Ruotsi kylvettää Itävaltaa rumin numeroin. Pelivalintamme on, että Ruotsi voittaa ottelun -4,5 maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos Ruotsi voittaa esimerkiksi 5-0, 6-1 tai 8-0 lukemin.

Ruotsilla ei ole kasassa enää mitään sekalaista joukkuetta Euroopan pääsarjoista. Ei, kasassa on jo tulevien MM-kisojen runko, jota enää maustetaan NHL-pelaajilla. Ruotsi osoitti myös vahvuutensa harjoitusotteluissa Tanskaa ja Norjaa vastaan. Ensimmäisessä ottelussa Ruotsin kuviot eivät olleet kunnossa, joten Norja onnistui taistelemaan 3-2 jatkoaikavoiton. Siitä eteenpäin Ruotsi oli kuskin paikalla Norjaa (7-0) sekä Tanskaa vastaan (6-1 ja 3-2). On myös hyvä muistaa, että sekä Norja että Tanska ovat aivan eri tason kiekkomaita kuin Itävalta. Ne ovat tottuneet pelaamaan MM-tasolla ja isompia maita vastaan, Itävalta ei.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Itävalta on harvoin edes yltänyt MM-kisojen A-sarjaan. Voit katsoa alta, miten kävi, kun vuonna 2019 Itävalta kohtasi MM-kisoissa Tshekin ja kuinka rumalta tasoero näytti.

Itävallan joukkueesta löytyy kolme pelaajaa Sveitsin pääsarjasta. Kaikki muut ovat ICEHL:stä tai vielä heikommasta AlpsHL:stä. Paperilla joukkueen voi sanoa olevan selvästi Liiga-tason alapuolella. Joukkueen ainoaksi vahvuudeksi voisi laskea yhteiset kokemukset ja taistelutahdon, mutta ainakaan tähän mennessä kumpikaan ei ole harjoitusotteluissa kantanut. Itävalta valmistautui Tshekin EHT:lle harjoitusmatseilla Puolaa (4-1 ja 1-0) ja Italiaa (1-2 ja 5-0) vastaan. Missään ottelussa ei näkynyt mitään merkkejä siitä, että Itävalta kykenisi vahvasti pelannutta Ruotsia haastamaan tai edes hidastamaan.

Ruotsin ja Itävallan välinen tasoero on valtava. Ruotsi muilutti jo Tanskaa ja Norjaa ja näytti, että maalintekopeli toimii. Emme odota pelkästään Ruotsin voittoa vaan Ruotsin rumaa murskavoittoa. Itävallan ottelut Puolaa ja Italiaa vastaan eivät ole valmistaneet maata siihen, millaisen löylytyksen se on saamassa tänään Ruotsilta. Tässä on hyvä paikka kasvattaa pelikassaa lätkän MM-kisoja varten, joten ei muuta kuin lappua sisään!