Jääkiekon MM pe 19.05. klo 20:20

Itävalta - Saksa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saksan maalihanat on vihdoin auki – Itävallan ahdinko kasvaa entisestään!

Perjantaina jääkiekon MM-kisoissa illan jälkimmäisten otteluiden joukossa käydään kamppailu Itävallan ja Saksan välillä. Itävalta pääsee otteluun paremmin levänneenä, sillä Saksa pelasi torstaina, mutta sen verran iso tasoero joukkueiden välillä on, että Saksa lähtee matsiin joka tapauksessa selvänä ennakkosuosikkina.

Itävallan turnaus on sujunut odotusten mukaisesti, eli heikosti. Neljän ottelun jälkeen saldona on vain yksi piste avausottelusta Ranskaa vastaan. USA, Tanska sekä Ruotsi olivat kaikki Itävaltaa useamman askeleen edellä joten sinänsä heikko saldo ja maaliero 4-17 ei suurena yllätyksenä tule. Neljän parhaan joukkoon ei ole asiaa, vaan sen sijaan katseet on putoamisen välttämisessä. Saksalta yksikin piste olisi kova suoritus, mutta tärkein matsi on vasta myöhemmin, kun putoaja ratkotaan todennäköisesti Itävallan ja yhden pisteen edellä olevan Unkarin välillä viimeisellä kierroksella.


Saksa aloitti turnauksen kovimmalla mahdollisella tavalla kohdaten lohkon kärkimaat Ruotsin, Suomen ja USA:n kolmessa ensimmäisessä ottelussa. Vaikka yhtään pistettä ei tarttunut mukaan, oli Saksan peli-ilme todella vahva ja esimerkiksi se, että jokainen otteluista päättyi maalin erolla kertoo Saksan kyvystä haastaa aivan kärkikorin joukkueita. Toiveet jatkopaikan suhteen on yhä elossa, sillä torstaina pistetili aukesi voitolla Tanskaa vastaan lukemin 6-4. Saksa on siinä mielessä hyvässä tilanteessa, että jatkossa otteluohjelma on aikaisempaa huomattavasti helpompi.

Saksa onnistui haastamaan hyvin aivan kärkitason joukkueita ja vaikka joukkueesta ei aivan kirkkaimpia hyökkäyspään tähtiä löydy, on Saksa onnistunut heiluttamaan verkkoa varsin hyvällä tahdilla. Tanskaa vastaan ketsuppipullo aukesi kunnolla eikä Uhmapelaajat kovinkaan suurta arvoa anna Itävallan lepoedulle, joten tähän matsiin lähdetään hakemaan Saksalle maaleja. Lapulle otetaan Saksa yli 3,5 osumaa varsinaisella peliajalla.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Saksa Yli 3,5 maalia” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.