UHMAPELAAJAT su 14.08. klo 21:25

Itävalta - Suomi

Suomi jatkaa kohti EM-kisoja!

Keskiviikkona lyötiin vetoa sen puolesta, että Itävalta saisi niistettyä lentopallon EM-karsinnoissa Suomelta edes yhden erän. Varianssi oli Uhmapelaajien puolella, sillä Itävalta sai nipistettyä toisen erän hienonhienosti itselleen. Suomi vei ottelun kuitenkin 3-1 ja johtaa karsintalohkoa puhtaalla pelillä. Ja jos ennustaa saa, puhtaana Suomen rekordi pysyy myös sunnuntain jälkeen.

Joukkueilla nimittäin on tasoeroa aika paljon. Etukäteispsyykki Suomen joukkueen ailahtelevuudesta osui tällä kertaa maaliin, mutta isossa kuvassa Itävallalla ei ollut realistisia mahdollisuuksia voittaa ottelua – sen verran reilusti kaksi viimeistä erää meni Suomelle. Aaro Nikula oli jälleen elementissään, ja on mielenkiintoista nähdä jatkossa, mihin asti hakkurin luokka riittää.

PELAA TĂ„STĂ„

Itävalta oli neuvoton Suomen ryöpytyksessä, eikä penkiltä tunnu löytyvän tarpeeksi leveyttä näihin karkeloihin. Joukkueen yleispeli oli pieniä valopilkkuja lukuun ottamatta sangen vaatimatonta, ja joukkueelta saatiin vielä vähemmän, mitä odotettiin. Luokkaero Suomeen on sen verran iso, ettei ottelun pelipaikka välttämättä muuta mitään voimasuhteissa. Kertoimissa kotietua on painotettu liikaa, joten tällä kertaa päästään painamaan Suomea.

Lähdetään tällä kertaa siitä, että Suomi pystyisi ottamaan voiton ilman yhtään hävittyä erää. Suomen -2.5 erän tasoitus maksaa Mr Greenillä mukavasti, ja kelpaa betsiin hyvin. Ota samalla uuden asiakkaan edut monipuoliselta buukkerilta!