Jääkiekon MM la 20.05. klo 16:20

Itävalta - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Pustan pojilla loppui bensa, ja tämä teki Leijonille eetvarttia – lauantaina kolisee Itävallan päädyssä!

Leijonilla on viikonloppuna otteluita, joista on pakko budjetoida kolmen pisteen saaliita – niin kaukana Suomen tasosta perjantainen Unkari ja lauantaina vastaan tuleva Itävalta ovat. Tosin myös Ranskan piti olla Leijonille vain yksi suupala, mutta ranskalaisten esitys oli todella rapsakka, ja Leijonat saivat tehdä täyden iltapuhteen voiton eteen. Ruotsi-ottelun häivähdyksiä lukuun ottamatta Leijonat ei ole vielä näissä kisoissa vakuuttanut.

Unkariakin vastaan oltiin alussa yllättävissä vaikeuksissa, kunnes tasoero käänsi pelin vääjäämättä Leijonille. Unkari joutui tekemään koko ajan töitä äärirajoilla, mutta onnistui silti sekoittamaan Leijonien pelin ajoittain todella tehokkaasti. Leijonat näyttää edelleen liian haavoittuvalta ja tuntuu että pelaajilla on kuuppa jumissa – vastustajalta tulevaa painetta ei saada käsiteltyä kuten pitäisi, vaan vaikeuksiin joudutaan aivan liian helposti. Kolmannessa erässä unkarilaisilta loppuivat jalat, ja Leijonat löysi vihdoin itsensä. Tämä lupaa hyvää lauantaille.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Kasperi Kapanen with a shot and @leijonat are now 5-1 up🇫🇮🎉

@StLouisBlues #IIHFWorlds #HUNFIN

Itävallalla on tätä kirjoitettaessa vielä edessä perjantai-illan peli Saksaa vastaan – joten Suomella on muutaman tunnin lepoetu lauantaina. Itävallalle tulee vielä töitä ylimmällä tasolla pysymisessä, sillä tällä hetkellä joukkue on lohkon peränpitäjä. Päämatsi tuleekin olemaan ottelu Unkaria vastaan, sillä tämän ottelun häviäjä voi hyvinkin olla lohkon putoaja. Ylemmän korin porukoita vastaan Itävallalla ei ole ollut oikeastaan mitään sanomista.

Jokohan viimein se kuuluisa ketsuppipullo aukesi Jukka Jalosen suojateilta? Joka tapauksessa nyt tekee mieli lyödä vetoa Suomen korkeista maaliluvuista. Vähintään viidestä maalista tulee hyvää – ja uusille asiakkaille tulee Galaksinolta muutakin herkkua!

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Suomen vähintään viidelle maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Suomi yli 4.5 maalia 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.