Jääkiekon MM la 21.05. klo 16:20

Itävalta - Suomi

Leijonien seuraava vastustaja on hurjastellut! Palauttaako Suomi piskuisen taistelijan maan pinnalle?

Leijonat pesi Iso-Britannialla Tampereen uuden hallin lattioita huolella perjantaina, mutta samanlaisia murskajaisia lienee lauantailta turhaa odottaa. Itävalta on ollut odotetun kurinalainen, eikä sitä vastaan ole yksikään joukkue päässyt toistaiseksi mässäilemään aivan älyttömiä numeroita. Yhdysvaltoja vastaan joukkue sai haalittua jopa pisteen ja Tšekin se voitti rankkareilla.

Itävalta on ollut tässä turnauksessa vahva. Joukkue kaatoi turnauksen kolmannessa ottelussaan Tšekin voittolaukauskilpailussa maalein 1–2 ja haali sitä ennen pisteen myös USA:ta vastaan. Leijonat murskasi perjantaina Iso-Britannian, eikä ottelu ollut joukkueelle erityisen kuluttava – melko tasaisella peluutuksella joukkue selvisi ja Jukka Jalonen myös fiksusti säästi kärkikaluston panosta tulevaan otteluun.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Leijonien ylivoimapelaaminen on ollut todella vakuuttavaa läpi turnauksen ja Miro Heiskasen saapuminen kehiin vahvistaa tätä osa-aluetta entisestään. Alivoimalla ryhmä on niin ikään ollut loistava, eikä se edelleenkään ole erikoistilanteissa antautunut. Itävallan kärki on kapea, eikä sillä missään tapauksessa ole koko ryhmän läpi ulottuvaa tehopotentiaalia. Marco Kasperin kentällinen on vaarallinen hyökkäyspäässä ja se on tehnyt tuhojaan aiemmissakin otteluissa, mutta Suomella on aseet kyseisen kentällisen pimentämiseen.

Itävalta on turnauksen vahvimpia joukkueita henkisesti – ainakin alun perusteella. Materiaaliltaan ryhmä on todella kevyt, mutta se taistelee ja kamppailee todella miehekkäästi. Leijonilta vaaditaan kovaa suoritusta viikonloppuna, jos se mielii täyden pistepotin napata. Pelivalinnaksi haetaan tällä kertaa hieman rohkeampaa kohdetta – Suomen nollapeliä. Kerroin on kunnossa ja tässä kamppailussa kyseinen lopputulema on hyvinkin mahdollinen. Hienoinen lepoetu on tarjolla Suomelle, sillä Itävalta luisteli askiin vasta iltaottelussa perjantaina.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla

1. Avaa pelitili Sportazalle tästä

2. Tee talletus (20–200€)

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle Itävalta tekee alle 0,5 maalia

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua

  • kierrätys on vain 5 x talletus & bonus

10 euroa pelirahaa