Nations League ma 06.06. klo 21:45

Itävalta - Tanska

Tanska dominoi jopa Ranskan tähtisikermän kumoon! Jatkuuko huippuvire jälleen vieraskentällä?

Molemmat joukkueet aloittivat Kansojen liigan voitolla. Itävalta pelasi ensimmäistä kertaa uuden valmentajansa alaisuudessa ja tulos oli huomattavasti odotettua parempi. Tanska puolestaan kyykytti Ranskaa vieraissa ja jatkoi sensaatiomaisella voitolla pitkään jatkuneita erinomaisia otteitaan. MM-kisoihin suvereenisti selvinnyt vierailija on ainoastaan hienoinen suosikki Itävaltaa vastaan kertoimissa.

Tanska kesytti Karim Benzeman ja kumppanit ja haki 1–2-vierasvoitolla täyden pistepotin mukaansa Ranskassa. Andreas Cornelius nousi vaihtopelaajana ottelun sankariksi iskettyään pallon kahdesti ohi Hugo Llorisin. Nähtäväksi jää, tarjoileeko Kasper Hjulmand tulevassa matsissa Corneliukselle paikan avauksessa. Mies pääsi Pariisissa kehiin, kun Kasper Dolberg loukkaantui.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Itävalta haki niin ikään kovan vierasvoiton avauskierroksella, kun se kaatoi Kroatian peräti 0–3-numeroin. Tanska on kuitenkin tämänhetkisellä pelihuumorillaan kova haaste jopa loistavan vierassuorituksen jälkeen, eikä vähiten alakerran poissaolojen vuoksi. Ralf Rangnickin debyytti ei olisi juuri paremmin voinut mennä, mutta kasvaako puolustuksen kuorma jo toisessa kamppailussa liian suureksi? Sekä David Alaba että Philipp Lienhart saattavat edelleen olla sivussa. Ensin mainittu on kärsinyt koko kauden pahoista loukkaantumisista ja Lienhart puolestaan on sairaana.

Vaikka Itävallan voitto edellisellä kierroksella oli omalta osaltaan vakuuttava, on Tanskan juna tällä hetkellä todella vaikea pysäytettäväksi. MM-kisoihin suvereenisti lähes puhtaalla pelillä marssineella joukkueella on tilillään kymmenen matsin otannalla peräti kahdeksan voittoa. Hjulmandin miehistö on liekeissä, eikä isäntä pysty sen vireeseen vastaamaan. Ranska voitto lisää itseluottamusta entisestään ja se oli Tanskan materiaalilla tajuton suoritus. Nyt kulkee, joten vieraita lapioidaan vetokupongille (1×2).

10 euroa pelirahaa