Jääkiekon MM su 15.05. klo 16:20

Itävalta - USA

Huippunopea USA ei jarrutele lepopäivän jälkee!

Itävalta taisteli turnauksen avausottelussaan urhoollisesti Ruotsia vastaan lauantaina, mutta joutui taipumaan. Kyyti voi olla astetta kylmempääkin perjantaina pelannutta ja eilen levännyttä USA:ta vastaan, jonka taitoero suhteessa amerikkalaismiehistöön on jo todella merkittävä. Tre Kronoria vastaan numerot pysyivät hyvin kurissa, mutta peräkkäisen päivän matsissa, pakostakin vähän väsyneenä ja yksilötaidon määrältään huippuvahvaa joukkuetta vastaan voi tulla rumasti pataan.

USA kaatoi kisa-avauksessaan melko vaivattomasti Latvian maalein 4–1. Merkillepantavaa oli, että joukkue onnistui sekä alivoimalla että ylivoimalla, eikä yksikään pelaaja tehnyt yli pistettä – peräti kymmenen miestä merkkautti nimensä pistetilastoon. Itävallan miehistön ydinrunko koostuu omassa maassa pelattavan pääsarjan lisäksi Keski-Euroopan sarjoista. Mukana on myös Rögleä päättyneellä kaudella edustanut huippulupaus Marco Kasper, joka nauttii jo nyt suurta luottamusta ja pelaa merkittävässä roolissa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Itävalta on onnistunut puolustamaan viivelähtöjä ja tiivistä eurooppalaistyylistä keskialueen puolustamista harrastavia joukkueita vastaan hyvin. Tämä trendi jatkui valmistavista matseista turnausavaukseen Ruotsia vastaan – tappio oli arvattavissa, mutta se tuli suhteellisen siedettävin numeroin 3–1. Täyttä heittopussia Itävallasta tuskin näissä kisoissa tulee, mutta USA:ta vastaan voi tulla kylmää kyytiä. Vastustajan pelaaminen kulminoituu nopeuteen ja taitoon, eikä itävaltalaisilla ole tämän tyyppistä testiä vielä ollut. USA:n tuoreet Minnesota Wild -vahvistukset eivät vielä sunnuntain ottelussa ole mukana.

Materiaaliltaan joukkue ei ole erityisen leveä, vaan pikemminkin todella kapea, ainakin vastustajaan peilattuna. Perättäinen pelipäivä saattaa muuttaa kovassa ja kuluttavassa avauskamppailussa nähtyä kurinalaista ilmettä johonkin suuntaan, joka ei välttämättä ole positiivinen. Kuten perjantaina nähtiin, USA on todella vaarallinen erikoistilanteissakin ja jäähyjä saattaa pitkien oman pään painejaksojen ansiosta olla kookkaalle itävaltalaispuolustukselle tarjolla. Pelivalinnaksi otetaan yhdysvaltalaisten voittoa vähintään neljällä maalilla (USA -3,5).

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla 👇

1. Avaa pelitili Sportazalle TÄSTÄ.

2. Tee talletus (20–200€).

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle Tasoitus – USA (-1,5).

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua.

⭐️ Kierrätys vain 5x talletus & bonus

10 euroa pelirahaa