Iso-Britannia – Kanada

su 12.05. Klo 21:15

Viiden tähden vihje! Kanadalle luvassa lisää haasteita?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Jääkiekko saapui Eurooppaan 1800-luvun loppupuolella Iso-Britannian kautta. Kansan kultaisimmat vuodet jääkiekon historiassa ja tulevaisuudessa on kenties eletty jo tuolloin. Nyt Iso-Britannia kuitenkin kiekkoilee miesten MM-kisojen pääsarjassa ja sille saa tasoituksilla absurdeja kertoimia sunnuntaina Kanadaa vastaan, joka ei vakuuttanut avauskamppailussaan.

Iso-Britannia on mukana jääkiekon MM-kisojen A-sarjassa ensimmäistä kertaa vuoden 1994 jälkeen. Brittien läsnäolo muistutti ennen avauskamppailua lähinnä huonoa vitsiä, ja siitä, minkä takia Skoda Cup on vuosi toisensa jälkeen niin aliarvostettu turnaus. Vaihdanta joukkueissa on ehdottomasti positiivista ja jo ensimmäisessä taistossaan vuoden 2019 MM-kilpailuissa Iso-Britannia osoitti kuuluvansa turnaukseen.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Vaikka Saksa voitti britit kisa-avauksessa lopulta 3–1-lukemin, vaiensi A-sarjan tulokas roimasti siihen kohdistunutta arvostelua sekä osoitti olevansa ryhmä, joka tuo aliarvostettuun turnaukseen rutkasti lisämielenkiintoa. Iso-Britannia ei ollut ottelussa mikään heittopussi, vaan se taisteli, uhrautui, voitti kaksinkamppailuita – ja osoitti kiekkokansalle, kuten myös itselleen – kuuluvansa kaukaloon.

Kanada otti avauskamppailussa pahan 3–1-tappion Suomea vastaan. Ennakkoarvioissa suitsutettu vaahteralehtipaidat vaikutti kamppailussa haluttomalta, teki virheitä, eikä onnistunut joukkueena lähellekään sillä tasolla, mihin potentiaali voisi riittää. Iso-Britannian kohtaaminen aikaisessa vaiheessa saattaa olla helposti turhautuville kanadalaisille kova koettelemus, sillä jos tulosta ei synny ja henkseleitä paukutellaan, saattaa sille tulla äärimmäisen haasteellinen iltapuhde.

Nostetaan otteluun erinomainen poiminto viiden tähden vihjeenä! Tasoituksella (Iso-Britannia +7,5) saa sellaisen kertoimen, joka napataan ehdottomasti talteen. Kanadan avauskamppailu osoitti, että se ei ole vielä optimitilassa, ja vaikka olisikin, ei Iso-Britannian kaataminen kahdeksalla maalilla olisi varmaa. Veto osuu, kun Kanada voittaa korkeintaan seitsemällä täysosumalla.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!