Iso-Britannia – Tanska

ti 14.05. Klo 17:15

Löytyykö maalikehikko nyt? Tanskan NHL-tähdet tuhlailevat!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Iso-Britannia taistelee urhoollisesti MM-kilpailuissa, mutta toistaiseksi tilillä on vasta yksi tehty maali. Tanska voitti avausottelussaan Ranskan, mutta joutui toisessa kamppailussaan toteamaan Saksan paremmaksi.

Iso-Britannian taival 25 vuoden tauon jälkeen MM-kisojen pääsarjassa on alkanut melko odotetusti kahdella perättäisellä tappiolla Saksalle ja Kanadalle. Saksalla oli yllättäviäkin sopeutumisvaikeuksia brittejä vastaan, mutta Kanada löi luun syvälle nieluun ja voitti ottelun peräti 8–0-murskalukemin. Saksaa vastaan Iso-Britannia onnistui tekemään maalinkin ja lukemat olivat huomattavasti maltillisemmat, 3–1.

Kympin talletuksella viisinkertainen rahasumma!

Tanskalla on joukkueessaan jälleen kovia pelimiehiä KHL:stä ja NHL:stä. Ensin mainitusta mukana ovat muun muassa Helsingin Jokereissa edustavat Peter Regin sekä Oliver Lauridsen ja Pohjois-Amerikasta mukaan ovat saapuneet esimerkiksi Washington-laituri Lars Eller sekä Mikkel Bödker.

Kone on yskinyt Tanskalla hieman turnauksen alussa, sillä joukkue voitti Ranskan vasta voittolaukauskilpailussa 5–4-numeroin ja taipui Saksalle niukasti 2–1. Iso-Britanniaa vastaan joukkueella voisi teoriassa olla mahdollisuus herätellä itseään, mutta jos brittipelaaminen on jo tuottanut ongelmia Saksalle, on hyvin mahdollista, että se tuottaa ongelmia myös samoja teesejä hyödyntäville tanskalaisille.

Iso-Britannan joukkuepelaaminen ja -puolustaminen on kohtuullisella tasolla, vaikka ryhmän materiaali on muuhun lohkoon verrattuna surkea. Ben Bowns on esiintynyt joukkueen maalilla kelvollisesti. Edellisessä ottelussa tullutta Kanada-rökälettä tuskin kannattaa enää muistella, etenkään vedonlyöntiarvioissa. Uskotaan, että Tanskan tähdet jatkavat siitä, mihin Saksaa vastaan jäivät ja tuhlaavat jälleen läjäpäin maalipaikkoja.

Paras vetokohde löytyy Iso-Britannian tasoituksista (Iso-Britannia +3) ja siihen isketään kiinni, tosin maltillisella panostustuksella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!