Kanada – Ranska

to 16.05. Klo 17:15

Kanada on antanut kaksijakoisia signaaleja! Irtoaako rökälevoittoa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Jonathan Marchessault (KAN) tekee vähintään kolme pistettä ottelussa

Kanada vääntää MM-kisoissa neljättä kertaa torstaina. Joukkue on voittanut otteluistaan kaksi ja kerännyt kuusi pistettä, mutta Suomelle joukkue taipui heti kisojen avauspäivänä. Ranska on saanut kolmessa pelaamassaan ottelussa ainoastaan pisteen, jolla se on niukasti välttämässä putoamisen tällä hetkellä Iso-Britannian ollessa nollakerhossa.

Ranskalla ei pitäisi ennalta arvioituna olla Kanadaa vastaan mitään mahdollisuuksia taistella pisteistä, sillä niin eri maailmoista ovat joukkueiden materiaalit. Kanada kellisti Iso-Britannian 8–0-murskaluvuin, mutta viimeisimmässä kamppailussaan se joutui koville Slovakiaa vastaan. Joukkue kuitenkin punnersi itsensä kahdesti kahden maalin tappiolta tasoihin ja lopulta iski voittomaalin 5–4 ainoastaan alle kaksi sekuntia ennen loppua.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Toisaalta Kanadan pelaaminen Slovakia-ottelussa kertoo läpsyttelystä pienempää maata vastaan, mutta tuloksen takaa on löydettävissä myös positiivinen puoli. Yksikään joukkue ei automaattisesti kykene nousemaan kahden maalin tappiolta kahdesti ottelun sisällä ja kokoamaan itseään niin, että se voittoon asti riittäisi. Kanadan joukkue tämän kevään MM-kilpailuissa vaikuttaa poikkeuksellisen sisukkaalta verrattuna ryhmiin, joita sillä on aiemmin Euroopassa pelatuissa MM-karkeloissa näytillä käynyt.

Ranskan joukkue oli ajoittain todella pahasti helisemässä edellisessä ottelussaan Saksaa vastaan. Loppunumerot 4–1 imartelevat ranskalaisia ja ne kohtuullisina piti Florian Hardy joukkueen maalilla ilmiömäisillä otteillaan. Ranskan hyökkäyspelaaminen Saksaa vastaan oli isossa kuvassa olematonta, joten jokainen voi kuvitella millaista se on astetta suurempaa, kovempaa ja mahtavampaa Kanadaa vastaan.

Tähän kamppailuun pelaajavedoissa on mielenkiintoisia kertoimia, joista nostetaan kolmen pisteen kandidaatti Kanadalle. Jonathan Audy-Marchessault on ollut yksi joukkueen valopilkuista tähän saakka, vaikka kasassa on vasta kolme tehopistettä (1+2). Vegas Golden Knights -tähdellä on ollut paikkoja, mutta vielä ei ole parhaalla mahdollisella tavalla uponnut. Ranskaa vastaan esimerkiksi Marchessaultilla on mahdollisuus pistetiliään kohennella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

 

Jonathan Marchessault (KAN) tekee vähintään kolme pistettä ottelussa
3,75