la 25.05. klo 20:15

Kanada -  Tšekki

Ei sekuntiakaan myöhässä – taisteleeko Kanada finaaliin?

Kanada ja Tšekki kohtaavat jääkiekon MM-kisojen puolivälierissä lauantaina. Tšekki murskasi alkuvaikeuksien jälkeen Saksan puolivälierissä, mutta Kanada oli pakotettu täyteen iltapuhteeseen Sveitsiä vastaan.

A-lohkosta voittajana pudotuspeleihin lähteneellä Kanadalla oli pieniä vaikeuksia MM-puolivälierässään Sveitsiä vastaan ja tasainen ottelu ratkesi vasta jatkoajalla loppunumeroin 2–3. Kanada teki tasoituksensa sekunti ennen varsinaisen peliajan loppua, kun puolustaja Damon Severson iski pikkumustan häkkiin. Kyseessä oli jo toinen kerta kevään kisoissa, kun kahdesti sveitsiläisille häviöllä ollut vaahteralehtipaitainen ryhmä tasoitti kamppailun aivan viime sekunneilla.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO + MM95-kollege!

Tšekki kaatoi Saksan lopulta selkeästi numeroin 5-1 omassa puolivälierässään. Saksa taisteli kaksi erää urhoollisesti ja sai toisen lopussa tasoitettua kamppailun lukemiksi 1–1, mutta kolmannessa erässä oli luvassa neljän maalin verran tšekkiläisvyöryä.

Kanadan ja Tšekin kohtaaminen on äärimmäisen mielenkiintoinen. Molemmilla joukkueilla on laadukas miehistö ja tehopotentiaali. Tähän saakka molemmat ovat suoriutuneet kisoissa kelvollisesti, mutta Kanada on hieman vahvemmalla materiaalillaan jäänyt suhteessa Tšekkiin hieman vajaaksi kapasiteettinsa osalta.

On kuitenkin selvää, että joukkuetta, joka on kääntänyt kaksi ottelua aivan lopussa voitoikseen, on todella rautainen itseluottamus tällä hetkellä. Kanada ei ole ollut missään tapauksessa huono näissä kisoissa ja sen pelaaminen on kehittynyt läpi turnauksen. Joukkueen pelaamisessa paistaa rohkeus, eikä tietoa pelokkaasta tai kumartelevasta tekemisestä ole ollut.

Uskotaan, että Kanada on sisuuntunut Sveitsistä ottamansa ison voiton jälkeen ja kaataa Tšekin lauantaina varsinaisella peliajalla. Nostetaan siis pelivalinnaksi Kanadan voitto.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>