Norja – Latvia

ti 21.05. Klo 17:15

Latvia ja Norja taistelevat kunniasta!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Jääkiekon MM-kisojen alkusarjan viimeinen kisapäivä pitää sisällään yhteensä kuusi ottelua. Yksi kamppailuista on Norjan ja Latvian välinen ottelu, jossa turnauksen kannalta ei enää panosta ole. Joukkueet taistelevat kuitenkin kunniasta ja haluavat varmasti päättää kisat voittoon. Ottelu alkaa klo 17.15.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Norjan taival MM-jäillä alkoi heti B-lohkon ennakkosuosikkeja vastaan, kun se kohtasi peräjälkeen Venäjän, Tsekin ja Ruotsin. Näissä kolmessa ottelussa maaliero oli karu 21–5, eikä Norjalla näyttänyt olevan palaakaan suurmaita vastaan. Viimeisessä kahdessa ottelussa Itävaltaa ja Italiaa vastaan se onnistui ottamaan ainoat voittonsa ja näinollen varmistamaan paikkansa A-sarjassa. Alkusarjan viimeisessä ottelussa se lähtee haastajana Latvian kimppuun, jolla on pisteistä huolimatta hyvät kisat alla.

Latvia on tällä hetkellä B-lohkon viides, ennen viimeistä kisapäivää heidän osalta. Latvia onnistui johtamaan jokaista ottelua B-lohkon suuria (Venäjä, Tsekki, Ruotsi) vastaan, mutta silti pistesaldo näytti otteluiden jälkeen pyöreää nollaa. Myös Sveitsiä vastaan Latvia onnistui kiusaamaan aina viimeiselle neljälle minuutille asti, ennen kuin Sveitsin Nico Hischier ampui 2–1 voittomaalin. Latvia on pelannut hyvän turnauksen tähän asti, mutta jatkopeleihin joukkueella ei kuitenkaan riittänyt. Norjaa vastaan joukkue saa pelata ilman paineita ja Latvia haluaa päättää kisat voittoon.

Ensimmäisenä pelikohteena pelataan otteluun yli 4,5 maalia. Nyt, kun panoksia ei enää ole, pelaavat joukkueet ilman suurempia paineita ja se tuo vapautta peliin. Latvia on osunut hyvin myös isoja maita vastaan ja viime ottelussa se iski Ruotsin verkkoon peräti neljä maalia. Joukkueet ovat pelanneet muutenkin isomaalisia otteluita, joten kohde tuntuu sopivalta tähän kamppailuun.

Toisena pelikohteena pelataan Latvia -1,5, eli Latvian täytyy voittaa vähintään kahdella maalilla. Niin kuin todettua, Latvia on ollut pirteä tässä turnauksessa, mutta se on jäänyt ilman palkintoa. Nyt vapautuneesti pelaavat latvialaiset haluavat näyttää itselleen ja faneilleen taistelevan turnauksen kunnialla loppuun ja mikä tärkeintä – pitämään johtoasemansa. Norjan taso ei riitä taitavia latvialaisia vastaan ja Latvia tyylittelee voiton Norjasta ja nappaa lopulta lohkon viidennen sijan.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!