Ranska – Iso-Britannia

ma 20.05. Klo 17:15

Iso-Britannia matkalla B-sarjaan?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Jääkiekon MM-kisojen alkusarja on loppusuoralla ja nyt mitellään vielä viimeisistä pisteistä. Ranska kohtaa alkusarjan viimeisellä kierroksella Iso-Britannian. Kumpikaan joukkueista ei ole vielä yhtään ottelua voittanut, joten “jumbofinaalissa” häviäjä matkaa sarjaporrasta alemmas B-sarjaan ja voittaja pitää paikkansa ensi vuoden MM-kisoissa A-sarjassa. Ottelu alkaa klo 17.15.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Ranskalla on haavissa vain yksi piste, jonka se nappasi Tanskalta kisojen avauspäivänä. Muuten haluttomaksi haukuttu Ranska on pelannut kisat alakanttiin, eikä turnauksesta ole jäänyt jälkipolville paljon kerrottavaa. Kuuteen otteluun se on tehnyt 11 maalia, mutta päästänyt peräti 30. Ranskan kehityskäyrä jääkiekkomaana näytti vielä muutama vuosi sitten ylöspäin, mutta tämä turnaus on ollut heiltä heikko. Sille olisi järjettömän suuri pettymys pudota A-sarjasta ja joukkue tietää sen. Nyt heillä on viimeinen mahdollisuus näyttää kuuluvansa sarjaan ja taistella kunniasta.

Iso-Britannia oli ennakkoon koko lohkon heikoin joukkue ja pistetili näyttää pyöreää nollaa. Vaikka pisteitä ei ole tullut, on brittijoukkue pelannut ansiokkaasti turnauksessa maailmantähtiä vastaan. A-sarjassa pysyminen olisi joukkueelle kuin maailmanmestaruus ja sen joukkue pystyisi pitämään, jos voitto Ranskasta irtoaisi. Helppoa se ei tule olemaan, vaikka Ranska on alisuorittanut. Materiaaliero näiden joukkueiden välillä on huima ja Iso-Britannialla on edessään raskas iltapuhde.

Ensimmäisenä pelikohteena pelataan otteluun yli 5,5 maalia. Ottelun panos tiedetään ja kumpaakaan joukkuetta ei tarvitse motivaatiopuheilla enempää ladata tähän kamppailuun. Iso-Britannia tietää, että se pysty hallita kiekkoa Ranskan päässä, joten laukauksia satelee heidän osalta aina kun paikka tulee. Ranskalla on lahjakkaita hyökkääjiä, jotka pystyvät henkilökohtaisella taidollaan luomaan maalipaikkoja. Nyt heidän täytyy vain nousta esiin.

Toisena pelikohteena pelataan Ranska -2,5 eli Ranskan täytyy voittaa kolmella maalilla tai enemmän. Vaikka ranskalaiset ovat olleet heikkoja tässä turnauksessa, ovat he silti suuri ennakkosuosikki. Ranska ei ole niin huono jääkiekkomaa, kun tämä turnaus on näyttänyt ja heidän materiaalillaan Iso-Britannia täytyy voittaa selvin numeroin. Muuten matka B-sarjaan on enemmän kuin ansaittu.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!