Ruotsi – Itävalta

to 16.05. Klo 17:15

Dominoiko Tre Kronor jälleen pelaajamateriaalililliputtia?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Ruotsi kohtaa MM-kevään kolmannessa ottelussaan surkeasti tähän saakka esiintyneen Itävallan. Tre Kronor puolestaan on ollut murskaava kahdessa edellisessä kohtaamisessaan, joissa vastassa on ollut pelaajamateriaalililliputteja.

Jääkiekon MM-kisat käynnistyivät Ruotsin osalta yskähdellen, kun joukkue hävisi Tšekille 5–2-numeroin. Toisessa ottelussaan Tre Kronor ryhdistäytyi rökittämällä Italiaa peräti lukemin 8–0. Kolmannessa kamppailussa naapurimaa Norja jäi keltapaitojen jyräämäksi 9–1-tappiossa. Lähinnä voitot kahdeksan maalin erolla kertovat, että Ruotsi on välttynyt näennäiseltä ja ylimieliseltä pakkoneppailulta ja keskittynyt olennaiseen.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Itävalta on ollut kisojen alussa jopa odotettua huonompi. Joukkue on hävinnyt kaikki kolme otteluaan, kun Latvia, Venäjä ja Sveitsi ovat olleet selkeästi edellä. Päästettyjä maaleja on kertynyt peräti 14 ja maaliin on osuttu kahdesti – ainoastaan ensimmäisessä ottelussa Latviaa vastaan. Maalien tekeminen ei helpotu, kun vastassa on yksi mestarikandidaateista.

Uskotaan, että vahvasti pienempiään vastaan esiintynyt Ruotsi jatkaa kovassa vedossa myös Itävalta-kamppailussa ja valmistelee sitä kautta itseään myös seuraavaan taistoon, jossa se kohtaa loistokkaasti turnauksessa esiintyneen Sveitsin. Ensimmäisessä pelivalinnassa luotetaan Ruotsin tekevän vähintään seitsemän täysosumaa.

Toiseksi pelivalinnaksi nostetaan tällä kaudella sensaatiomaisesti heti tulokassesongillaan Vancouver Canucksissa esiintyneen Elias Pettersonin pistemäärä. Kun nuori ruotsalainen tekee vähintään kolme pistettä, kohde osuu. Tähän saakka Petterson on virittänyt vasta kolme syöttopistettä turnauksessa, joten kapasiteettia on käyttämättä.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!