to 16.05. klo 21:15

Suomi - Tanska

Leijonilla kovimmat alkulohkotaistelut takana – hankaluuksia on tulossa

Leijonat on aloittanut jääkiekon MM-kisoissa paremmin kuin moni osasi odottaa. Yhteensä seitsemän pistettä kolmea vaikeinta vastustajaa vastaan ei ole pöllömpi suoritus, mutta historiaa katsottaessa Suomen vaikeudet ovat alkaneet siitä, kun kovimmat on kohdattu.

Tanska on sellainen joukkue, että huonolla pelaamisella Leijonat ei sitä voita. Joukkueen kärkiyksilöt saavat leipänsä pelaamalla NHL:ssä, KHL:ssä tai jossakin muussa huippusarjassa. Lisäksi Tanska harjoitteli edellisessä kamppailussaan maalien tekemistä, joka sillä oli alkuturnauksesta sakannut. Joukkue voitti tiistaina Iso-Britannian 9–0-murskalukemin.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Leijonien taival turnauksessa alkoi kahdessa ottelussa voitokkaasti, mutta se joutui taipumaan kolmannessa kamppailussaan USA:lle 3–2 jatkoajalla. Ottelu itsessään ei kuitenkaan pelillisesti ollut Suomelta huonompi kuin aiemmat, vaan pikemminkin päinvastoin. Leijonat oli todella nälkäisellä pelipäällä ja voitti kulma- ja kaksinkamppailuita ympäri kenttää, taisteli, repi ja raastoi.

Tanska ei ole sytykkeenä Kanadan, USA:n tai edes kisojen isäntämaan Slovakian tasoinen, mutta silti äärimmäisen pirullinen vastustaja Leijonat-miehistölle. Henkselit paukkuen ei ole varaa kamppailussa esiintyä, saati siihen lähteä. Suomella on tasainen, kovin töitä tekevä joukkue, mutta niin on kärkiyksilöiden jälkeen myös Tanskalla.

Otteluun on suhtauduttava vedonlyönnin kannalta äärimmäisen varautuvasti, eikä kamppailuun ole mitään järkeä panostaa mielettömällä tasolla. Erinomainen kohde löydetään kuitenkin tasoitusvedoista, kun pelataan kohdetta Tanska (+ 2,5). Tämä tarkoittaa sitä, että Leijonien voittaessa korkeintaan kahdella osumalla kohde osuu. Kerroin on enemmän kuin kunnossa, joten siihen uskalletaan hieman panostaakin.

Live-veto on tunnetusti MM-kilpailuissa kannattava pelimuoto, johon Uhmapelaajissa panostetaan. Tervetuloa Telegramiin keskustelemaan kohteista, live-vihjeistä tai jopa kertomaan itse parhaimmista perustelluista pelikohteista! Ryhmäkeskusteluun voi liittyä tästä.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>