su 19.05. klo 21:15

Sveitsi - Venäjä

Venäjä on osoittanut, ettei se ole turhaan ennakkosuosikki

Sveitsi ja Venäjä iskevät yhteen Slovakiassa MM-jäillä sunnuntaina. Sveitsi taisteli tiukassa ottelussa lauantaina ja Venäjä nappasi rutiinivoiton. Yksi kisojen suurimmista ennakkosuosikeista on voittanut tähän saakka jokaisen ottelunsa ja tällä hetkellä sen pelaaminen on parhaiten uomissaan, eikä edes yksittäisten tähtipelaajien alisuorittamisesta ole ollut haittaa.

Venäjä on ollut MM-kisoissa tähän saakka odotetun vahva ja se on kaapinut täydet pisteet jokaisesta ottelustaan. Kaksi kovaa on kuitenkin kohtaamatta, sillä vastustajia kahdessa viimeisessä alkulohkokamppailussa ovat sunnuntaina Sveitsi ja tiistaina Ruotsi.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Edellisellä kierroksella lauantaina pelatussa ottelussa Venäjä voitti rutiininomaisesti Latvian 1–3, mutta se sai tehdä voittonsa eteen töitä. Venäjän joukkue on tähän saakka asennoitunut kaikista MM-ryhmistä parhaiten selkeään ennakkosuosikin asemaan ja sellainen on tarjolla Sveitsin kelpo-otteista huolimatta myös sunnuntaina.

Sveitsi taisteli Ruotsia vastaan viimeiseen tiimaan saakka lauantaina, mikä saattaa näkyä nopeana väsymyksenä sunnuntain Venäjä-taistossa. Lopulta 4–3-numeroin tappion Tre Kronorille kärsinyt Sveitsi on osoittanut vaarallisuutensa ja se saattaa olla kisoissa jälleen kerran musta hevonen.

Venäjän joukkue on näyttänyt siltä, että sitä ei helpolla pysäytetä. Edes Alexander Ovetškinin märähkö ruuti ei ole saanut joukkuetta kanveesiin, vaan laajalla rintamalla tehoja paukuttava ja kokonaisvaltaisesti erinomaisella tasolla yhteen pelaava ryhmä on osoittanut olevansa mestarisuosikin viitan arvoinen.

Luotetaan siihen, että Venäjä jatkaa alkulohkossa kunnialla myös Sveitsiä vastaan ja on liikenteessä terävämmällä jalalla sunnuntaina. Pelataan otteluun Venäjän voittoa reilulla tasoituksella (Venäjä -2,5). Siinä missä joukkue on mättänyt maaleja, on myös puolustuspelaaminen toiminut kurinalaisesti. Venäjän maaliero on viiden alkulohkokamppailun jälkeen 26–3.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>