Tšekki – Latvia

to 16.05. Klo 21:15

Ajoiko Venäjä loistavasti esiintyneen Tšekin koomaan?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Tšekki on aloittanut kevään MM-savotan erinomaisesti. Se voitti avausottelussaan Ruotsin ja toisessa kamppailussa Norja oli vastaantulijana. Nyt joukkue kohtaa omalla tasollaan viilettäneen Latvian.

Vaikka Tšekin joukkueessa pelaajia on peräti viidestä eri sarjasta, ovat kemiat kohdanneet ja palikat olleet kunnossa. Epätasaisuutta tai ei, Tšekki voitti avausottelussaan Ruotsin erinomaisella esiintymisellä jopa 5–2-lukemin ja toisessa taistossa Norja polvistui numeroin 7–2. Edellisottelussa Tšekki joutui lennokkaasta alusta huolimatta toteamaan Venäjän luvuin 3–0 paremmakseen, mutta pelaaminen ei ollut joukkueella maanantaina pelatussa ottelussa huonoa.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Latvia on voittanut niin ikään kaksi kolmesta kamppailustaan, vaikka toisaalta vastukset ovat olleet kevyempiä. Tiistaina joukkue olisi voinut tehdä enemmänkin maaleja, kun vastassa oli heikkotasoinen Italia ja loppunumeroiksi muodostuivat 3–0. Kokonaisuudessaan Latvia on ollut omalla tasollaan ilman ihmeellisempiä notkahduksia tai ylisuorittamista.

Tšekkiä vastaan Latvian peruspelaaminen ei mitenkään riitä, sillä niin paljon kovempi ja meritoituneempi on vastustaja. Latvia pyrkii luomaan ottelusta tiivistunnelmaisen ja vähämaalisen, missä se saattaa onnistua, kun Tšekki lähtee taisteluun automaattisesti hieman heikommin latautuneena. Se on luonnollinen asia, kun joukkue on paperilla niin paljon vastustajaansa vahvempi. Jos maalintekokilpailuun lähdettäisiin, saisi Latvia heittää hyvästit menestykselle.

Uskotaan, että kovemmista joukkueista jo Sveitsiä alkulohkossa piinannut Latvia ei ole tšekkiläisille tällä kertaa helppo vastustaja. Tasoitusvaihtoehdoista löytyy otteluun oivallinen pelikohde (Latvia + 2.0). Pelaaja voittaa, kun Tšekki voittaa korkeintaan yhdellä maalilla. Jos se kuitenkin voittaisi kahdella osumalla, saisi kohdetta pelannut henkilö panoksensa takaisin.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!