Tšekki – Saksa

to 23.05. Klo 21:15

Mukiloiko Leijonat voittanut Saksa seuraavana Tšekkiä?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Alkulohkovaihe on MM-kisoissa kiekkoiltu ja nyt käynnistyy pudotuspelivaihe! B-lohkossa toiseksi sijoittunut Tšekki saa vastaansa Saksan, joka eteni vahvoilla suorituksilla kolmantena A-lohkosta jatkoon.

Tšekin MM-turnaus on ollut kelvollinen, sillä joukkue on voittanut yhtä lukuun ottamatta jokaisen ottelunsa. Ainoastaan Venäjälle alkulohkossa taipunut joukkue takoi peräti 39 maalia lohkovaiheessa. Tehtyjen osumien lukema on suurin koko turnauksessa tähän saakka, eikä päästettyjen maalienkaan (12) lukema ole heikko suoritus.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Ennalta kovimmista alkulohkovastustajistaan Tšekki voitti sekä Ruotsin että Sveitsin, mutta taipui Venäjälle. Kohtalotovereikseen ylivoimaiselle lohkovoittajalle kärsityn tappion osalta se sai toki kaikki muutkin B-lohkon joukkueet.

Saksa pelasi alkulohkossa ennakkoluulottomasti ja ainoa ruma selkäsauna tuli sen Kanadalle kärsimässä 8–1-tappiossa. Viimeisessä alkulohkon kamppailussaan Saksa kampesi Leijonat nurin. Kokonaisuudessaan joukkue on kuitenkin liian riippuvainen kärkiyksiköstään, jonka pimentämiseen Tšekillä riittäisi leveyttä. Leon Draisaitlin johtamalle koostumukselle mietittäneen jopa päällystakkia eli kentällistä, joka pelaa nimenomaan yhtä yksikköä vastaan tehtävänään ainoastaan oman maalin pitäminen puhtaana.

Helpolla Tšekki tuskin Saksaa vastaan pääsee, sillä kotkapaidoilla on erinomainen itseluottamus hyvin sujuneiden alkulohkovääntöjen seurauksena. Uskotaankin, että Saksa piinaa Tšekkiä viimeiseen saakka ja nostetaan pelivalinnaksi tšekkiläisten voitto korkeintaan kahdella maalilla (Saksa +1,5). Saksan maaliero alkulohkossa oli lopulta 18–18, joka kertoo joukkueen uhrautumisesta ja taistelutahdosta. Lukeman tyylikkyyttä parantaa, että Kanada-tappio unohdettuna päästettyjä maaleja on ainoastaan kymmenen.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!