USA – Iso-Britannia

ke 15.05. Klo 17:15

Iso-Britannia lyllertää oikeasti isojen poikien keskuudessa – murjooko USA:kin lilliputtia?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Patrick Kane (USA) tekee vähintään kolme pistettä ottelussa

Iso-Britannia on saanut pahasti nenilleen MM-kilpailuissa. Tiistaina se sai todeta, ettei siitä ole haastamaan edes Tanskaa, oikeastaan joukkue ei päässyt missään vaiheessa kamppailua edes kontrolloituihin hyökkäyksiin ja maalivahti- sekä puolustuspelaaminenkin ontuivat. Ennen USA-kamppailua ainoa kysymys on, kuinka pahasti britit tällä kertaa lyllertävät isojen poikien keskuudessa.

USA on kohdannut tähän saakka MM-karkeloissa Slovakian, Ranskan ja Suomen. Avausottelussa kisaisäntä Slovakia päihitti jenkit, mutta toisessa ottelussa joukkue osoitti kaapille paikan kaatamalla Ranskan peräti 7–1. Ei olisi yllätys, jos kisojen suurinumeroisin ottelu nähtäisiin keskiviikkona, kun USA saa vastaansa tiistaina 9–0-lukemin Tanskalle kaatuneen Iso-Britannian.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Iso-Britannia pelasi turnauksen avausottelussa hyvää jääkiekkoa ja jopa ylisuoritti reilusti omaan tasoonsa nähden. Vaikka Tanska voitti kamppailun 3–1, oli Iso-Britannialla vielä tuossa kamppailussa olemassa hyökkäyspelaamista sekä puolustuspelaamisessa rakenne. Johonkin kaikki se, mitä oli katosi, sillä nyt on tullut lunta tupaan urakalla. Aiemmin Kanada rusikoi brittejä urakalla.

Uskotaan, että Iso-Britannian 25 vuoden tauon jälkeen MM-kilpailujen pääsarjassa tehty visiitti on jäämässä lyhyeksi, eikä joukkue päivässä ehdi Tanskalle kärsitystä murskatappiosta toipua. Vastassa on levännyt USA, joka tuskin haluaa lukemia ainakaan kauniiksi jättää.

Nostetaan ottelussa yksi pelivalinta, joka liittyy USA:n kapteeniin Patrick Kaneen. Numerolla 88 tunnettu laitahyökkääjä on alati vaarallinen ja nauttinee vastuuta myös Iso-Britanniaa vastaan niin paljon kuin jaksaa. Kane tykkää tilan luomisesta, mutta brittejä vastaan sitä on tarjolla ihan luomattakin. Pelivalinnaksi nousee, että Kane suorittaa vähintään kolmen pisteen iltapuhteen.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Patrick Kane (USA) tekee vähintään kolme pistettä ottelussa
2,30