Venäjä – USA

to 23.05. Klo 17:15

Idän mahti on valttia – USA heikompi jokaisella osa-alueella

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Venäjä on yksi MM-kisojen suurimmista ennakkosuosikeista alkulohkovaiheen jälkeen. Sille ei löydy tällä hetkellä pysäyttäjää ja kaikki joukkueet alkulohkossa – mukaan lukien Ruotsi ja Tšekki – olivat täysin vastaantulijoita venäläisiä vastaan. USA sijoittui A-lohkossa nejänneksi.

Venäjä vankisti asemiaan yhtenä MM-kisojen vahvimmista voittajasuosikeista alkulohkossa. Joukkueen puolustuspelaaminen oli kurinalaista ja hyökkäyspäässä tehoja löytyi vaikka muille jaettavaksi. Yksikään joukkue ei kyennyt edes haastamaan Venäjää kunnolla alkulohkovaiheessa.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

USA pelasi alkulohkossa kohtuullisesti, mutta taipui Slovakialle ja Kanadalle. Lohkovaiheen päättäneessä Kanada-ottelussa jenkkilauma näytti hampaattomalta, eikä saanut läheskään riittävästi aikaan hyökkäyspäässä.

Hyökkäystehojen löytyminen olisi Yhdysvalloille äärimmäisen tärkeää, koska heikkoudet ovat alakerrassa. Verrattain kevyt ja kokematon puolustajisto on höystetty epävarmalla ykkösmaalivahdilla Cory Schneiderillä. Vastaavasti Venäjällä on kärkikassarinaan NHL-runkosarjan paras torjuja, Andrei Vasilevski, joka on esiintynyt tähän saakka todella vakuuttavasti myös MM-jäillä.

Venäjälle on tarjolla todella miellyttäviä kertoimia tasoituksilla. Nostetaan pelivalinnaksi B-lohkon kärkiryhmän voitto vähntään kahdella osumalla (Venäjä -1,5). USA:sta ei ole haastamaan korkealla itseluottamuksella ja monipuolisemmalla pelaajamateriaalilla sille tutummassa leveässä kaukalossa operoivaa ryhmää.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!