Jääkiekon MM pe 13.05. klo 16:20

Jääkiekon MM-kisat - Voittajaveto

Huhhuh mitä herkkua! Ratsastaako Leijonat olympiahuumasta suoraan kotikisojen MM-kultaan?

Leijonat marssii Helsingissä ja Tampereella pelattaviin MM-kotikisoihin rinta rottingilla. Pekingin olympiakultamitalien hankaumat näkyvät vielä miehistöllä kauloissa, kun pelataan jo Skoda Cupissa. Seuraavasta mestaruudesta. Joukkueen runko koostuu olympiavoittajista. Lisäksi Suomi saattaa saada muutamia toimivia täsmävahvistuksia NHL:stä ennen pudotuspelejä putoavista ryhmistä. Onko nyt se kerta, kun Leijonat nappaa kotikisoista kultaa ensimmäistä kertaa?

Yksi Suomen parhaista pelaajista olympiaturnauksessa oli eittämättä maalivahti Harri Säteri. Mies siirtyi loistavasti sujuneiden kisojen jälkeen Toronto Maple Leafsiin, josta tämä tosin kaupattiin suoraan Arizona Coyotesiin. Säterille itselleen ei välttämättä se paras mahdollinen treidi, mutta Leijonille tämä kävi hyvin. Olympiasankari on joukkueensa kehnon menestyksen takia käytettävissä maalille myös MM-kotikisoihin, jotka käynnistyvät 13. toukokuuta. Kokonaisuudessaankin olympiaryhmässä pelanneet pelaajat ovat kauttaaltaan käytettävissä myös tulevissa kisoissa ja tätä mahdollisuutta Jukka Jalonen hyödyntää takuulla. Suuntaa on nähtävissä heti huhtikuun lopulla, ensimmäisten valmistavien matsien kokoonpanoissa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Leijonille ei tahtonut olympiakarkeloissa löytyä vastusta. Finaalissa joukkue kukisti itänaapurin olympiaurheilijoiden ryhmän, jonka pelaajistoa tai joukkuetta ylipäätään ei nähdä lainkaan näissä kisoissa. Kanada ja USA ovat aina Euroopassa jokerikortteja ja voisi kuvitella, että jälkimmäinenkin saa yliopistopelaajiensa ohelle ainakin muutamia NHL-statuksen vahvistuksia. Toisaalta joukkueet eivät perinteisesti menesty kovinkaan vahvasti Euroopan karkeloissa, eikä kovinta tähtiloistoa ole missään tapauksessa mukana.

Mestaruustaistelua ajatellen Leijonien kovimmaksi haastajaksi on laskettava Ruotsi, jonka näytöt olympialaisissa eivät yltäneet Suomen tasolle. Tre Kronor saa kuitenkin kilpailukykyisen miehistön jalkeille ja ensimmäisiä asetelmia Suomen sekä Ruotsin välille haetaan jo toukokuun alussa pelattavassa valmistavassa turnauksessa. Sinivalkoisten etu on siinä, että joukkueen runko on todella tiivis ja sillä on kokemusta voittamisesta sekä yhtenäinen ja taatusti iskostunut pelitapa. On todennäköistä, että Suomi rakentaa seuraavan menestystarinan heti sensaatiomaisen olympiajuhlan jälkeen.

Torille. Massit taskussa!

10 euroa pelirahaa