WTA to 07.07. klo 15:30

Jabeur - Maria

Katkeaako suurimman Wimbledon-yllättäjän tähdenlento välierissä? Kivikova vastustaja ei horju nurmella!

Kenties koko Wimbledonin suurin yllättäjä tähän saakka on ollut 34-vuotias saksalaiskonkari Tatjana Maria, jonka menestys naisten puolella on tullut todella puskista. Nyt vastassa on maailmanlistan kakkonen, huippuluokan nurmipelaaja Ons Jabeur. Ennen edellistä otteluaan Maria Bouzkovaa vastaan tunisialainen oli voittanut kaikki ottelunsa Lontoossa puhtaalla pelillä.

Jo ennen Wimbledonia Jabeurin vireestä saatiin osviittaa, kun maailmanlistalla kovassa nousukiidossa viime vuodet ollut tunisialainen vei nimiinsä Berliinissä pelatun valmistavan turnauksen. Nurmikaudella 27-vuotias mestarikandidaatti ei ole hävinnyt yhtäkään kamppailua ja edellisen turnauksen voittokulku mukaan laskettuna perättäisiä otteluvoittoja on kasassa jo kymmenen – näissä matseissa kolmanneksi Lontoon grand slamissa sijoitettu peluri on hävinnyt vaivaiset kaksi erää.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Mitään ei tietysti pidä ottaa pois Marialta, joka pelaa huikaisevaa turnausta. Saksalaispelaaja on saavuttanut 34-vuotiaana uransa grand slam -huipun. Korkeimmillaan peräti kaksi äitiyslomaa urallaan viettänyt konkari on ollut naisten kaksinpelin maailmanlistasijalla 46. Melkoisen nimekkäitä pelaajia on Maria popsinut tämän vuoden turnauksessa välipalaksi – toisella kierroksella kaatui Sorana-Mihaela Cirstea, kolmannella Maria Sakkari ja neljännesvälierissä Jelena Ostapenko.

Vaikka saksalainen pelaa huippuhienoa turnausta, on välierä naisille perättäisen päivän ottelu. Molemmilla on allaan kolmieräiset kamppailut, mutta kokonaisuutena Maria on ollut tässä turnauksessa kentällä nelisen tuntia vastustajaansa enemmän. Jabeur on ollut tasainen ja vakuuttava – tunisialaisen itseluottamus on varmasti tapissa ja nainen metsästää jo 11. perättäistä voittoaan nurmella. Maria kerää sympatiat, mutta tuleva matsi on liikaa, eikä saksalaisesta ole horjuttamaan maailman kärkinimeä.

Jabeur on pelannut myös aiemmin tässä turnauksessa todella nopeita otteluita. Ei olisi yllätys, jos tunisialainen ottaisi välierässä pikavoitolla finaalipaikkansa. Toki tämä on myös ennakkosuosikin uran tärkein ottelu, mutta puntti ei ole tutissut tähän saakka vähääkään, joten täysi luotto annetaan Jabeurille. Pelivalintana toimii, että matsissa tulee alle 16,5 peliä.

10 euroa pelirahaa