Grand Slam to 13.07. klo 17:00

Jabeur - Sabalenka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nappaa 25€ ilmaisveto Wimbledoniin! Tykittääkö voimapesä tiensä finaaliin vai onko monipuolisuus valttia?

Ons Jabeur (WTA 6.) selvitti kovan haasteen jo puolivälierissä, kun hän kaatoi keskiviikkona lujaa tykittävän Elena Rybakinan (WTA 3.). Kovista lyönneistä ei vastustajan puolelta ole puutetta sen paremmin torstain välierässä, sillä vastaan asettuu mörssäripelaaja Aryna Sabalenka (WTA 2.). Puhtaasti voimalla itsensä maailman kärkeen pelannut nainen on altis helpoille virheille. Iskeekö Jabeur monipuolisuudellaan vastustajan jälleen kanveesiin?

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa itsellesi 25€ ilmaisveto Wimbledonin finaaliviikonlopulle.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Vielä avauserässä keskiviikkona Rybakina näytti kääntävän ottelua itselleen, kun katkaisupeliin venähtänyt avausotos meni kazakstanilaisen nimiin. Jabeur oli kuitenkin läpi ottelun todella liekeissä ja meno vain koveni ottelun loppua kohti. Lopulta matsi kesti pitkästä avauserästä huolimatta alle kaksi tuntia, koska tunisialainen laittoi jalan kaasulle ja otti vastustajalta tilan ja ajan pois voittaen kaksi viimeistä erää lukemin 6–4 ja 6–1.

Sabalenkalla ei ole varaa helppoihin virheisiin Jabeuria vastaan. Tässä turnauksessa niiden trendi on toki voimapelaajan näkökulmasta ollut laskeva, mutta Jabeur varmasti tiedostaa vastustajansa heikkouden. Harvassa ovat ne kerrat, kun Sabalenka hakee mitään pehmeitä ratkaisuja – kovaa ja pienillä marginaaleilla mennään. Hyvin on toki tulostakin viime vuosina tullut, että ei siinä mitään. Kärkikorin vastustajat kuitenkin pystyvät pääasiassa tykittelyyn vastaamaan. Jabeurin osalta avainsana on monipuolisuus.

Jos tunisialainen pystyy sekoittamaan Sabalenkan rytmin kentällä, kaikki on täysin mahdollista. Joka tapauksessa koville tässä väännössä joutuvat molemmat ja ottelu voi venyä kolmieräiseksi. Australian avoimet alkuvuonna voittanut Sabalenka on näyttänyt vahvalta, mutta testit eivät toistaiseksi ole olleet tällä tasolla. Pelivalinnaksi maistuu tunisialaisen kautta pelitasoitus (Jabeur +2,5) maltillisella panostuksella.

Nappaa 25€ ilmaisveto finaaliviikonlopulle!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Wimbledonin finaaliviikonlopun matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.