pe 11.01. Klo 14:00

Jalkapallo: Suomi – Viro | Kyseenalaisen Qatarin leirin seuraavassa ottelussa vastassa Viro

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Suomi ja Viro kohtaavat EM-karsintoihin valmistavassa ottelussa Qatarin pääkaupungissa Dohassa perjantaina. Harjoitusleiri on puhuttanut paljon, kun Riku Riskin kieltäytyminen eettisiin syihin vedoten sai merkittävää kansainvälistä huomiota.
Huuhkajat kumosi Ruotsin – EM-karsinnat alkavat maaliskuussa
Suomen jalkapallomaajoukkue voitti ensimmäisessä ottelussaan EM-kisoihin valmistavalla leirillä Qatarissa Ruotsin tiistaina. Loppunumerot olivat 0–1 ja Huuhkajat-uransa avausmaalin niittasi isokokoinen hyökkääjä, Eero Markkanen.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Suomi voitti taannoin Kansojen liigan C-sarjassa oman lohkonsa ja varmisti EM-karsintojen jälkeisen takaportin kilpailuihin. Huuhkajien mahdollisuudet kisoihin pääsemiseen ovat nyt paremmat kuin ikinä, mutta vielä on kuitenkin tekemistä.
EM-karsintojen jälkeinen takaportti tarkoittaa Kansojen liigan C-sarjan pudotuspelejä, jotka pelataan vuoden 2020 maaliskuussa. Mahdollisia välierävastustajia ovat Skotlanti, Serbia sekä Norja.
Karsinnat EM-kisoihin alkavat kuluvan vuoden maaliskuussa ja Suomi saa niissä vastaansa Italian, Bosnia ja Hertsegovinan, Kreikan, Armenian sekä Liechtensteinin.
Suomi kaatoi Viron kahdesti Kansojen liigan alkulohkossa
Huuhkajat on kohdannut Viron maajoukkueen hiljattain kahdesti – kertaalleen Suomessa ja kerran Virossa. Huuhkajat voitti molemmat kamppailut ilman suurempia ongelmia numeroin 1–0.
Edellisistä kahdeksasta jalkapallomaaottelustaan Suomi on hävinnyt ainoastaan kaksi. Käsillä oleva tilanne on sikäli historiallinen, että tällaisessa tuloskunnossa ei Huuhkajia ole ikinä nähty. Tavaramerkiksi ovat muodostumassa vähämaaliset kamppailut.
Qatarin leiri aiheuttanut närää
Käynnissä oleva Qatarin harjoitusleiri on noussut voimakkaasti otsikoihin, kun Riku Riski kieltäytyi lähtemästä maajoukkueen mukaan vedoten eettisiin syihin. Qatarin ihmisoikeustilanne on puhuttanut, kun eri tahoilta on kerrottu siirtotyöläisten kuolemista ja siitä, että he ovat joutuneet työskentelemään orjuuden kaltaisissa – epäeettisissä – olosuhteissa.
Suomen maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on kommentoinut usealle medialle leirimatkan olevan puhtaasti urheilullinen, eikä ole ottanut kantaa, onko matka hänen omien arvojensa mukainen.
Qatar isännöi vuonna 2022 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuja. Kisat pelataan poikkeuksellisesti joulukuussa lyhennettynä, koska kesällä Qatarissa on liian kuuma.
Jatkuuko Rivelution?
Markku Kanerva on lähes menestynein, ellei menestynein päävalmentaja Suomen peräsimessä. Kaikesta ympärillä vellovasta huolimatta poikkeuksellisessa vireessä oleva Huuhkajat on vahva ehdokas myös vuoden 2020 EM-kilpailuihin.
Vaikka Suomella ei olekaan käytössään ykkösrosteriaan, on se silti leveämpi, laadukkaampi ja kovavireisempi ryhmä kuin Viro. Vaikka kyseessä on harjoitusottelu, on Huuhkajilla vain yksi tavoite – voittaa ottelu, ja sen takia Suomi on ainoa oikea pelivalinta kamppailuun.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: