Andorra – Ranska

ti 11.06. Klo 21:45

Kestääkö Andorra maailmanmestareiden kyydissä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Hallitseva maailmanmestari Ranska koki viime viikolla harvinaisen tappion. Joukkue joutui nöyrtymään Turkin illassa kotijoukkueelle 2-0 lukemin. Turkki oli ennakkoon iso altavastaaja otteluun, mutta todisti ennakko-odotukset vääriksi ja jätti maailmanmestarit vaille mahdollisuuksia.

Tiistaina Ranskan on syytä palata takaisin voittojen tielle, kun vastaan asettuu kääpiövaltio Andorra. Maa on tähän mennessä hävinnyt kaikki kolme otteluaan Islannille, Moldovalle ja Albanialle tekemättä maaliakaan. Andorran maajoukkueesta lähes kaikki palloilevat kotimaassaan, joten pelaajien taso ei päätä huimaa.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille - kympillä 50€ pelirahaa!

Suomalaisten näkökulmasta Andorran maajoukkueen mielenkiintoisin pelaaja on pari kautta SJK:n riveissä pelannut Marc Vales. Vales on pelipaikaltaan toppari tai keskikentän pohjapelaaja, joten miestä odottaa tiistaina kova testi, kun ranskalaiset painostavat 90-minuuttisen ajan. Tiistain ottelussa Andorra tulee taatusti jäämään jyrän alle, kun maailman parhaat pelaajat alkavat operoimaan.

Ottelun tasoituslinja on aseteltu 3,5 maaliin. Linja on varsin suotuisa Ranskan puolesta pelattavaksi ja tuleekin todennäköisesti vielä nousemaan ottelun kynnyksellä, joten jos Ranskan puolesta mielii vetoja asetella, kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Ranska antanee mitä todennäköisimmin vaihtomiehille vastuuta avauksessa, mutta Ranskan riveissä rotaatiopelaajat eivät tiputa kovinkaan paljon tasoa Andorran tasoista vastustajaa vastaan.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!