Belgia - Skotlanti

ti 11.06. Klo 21:45

Skotlanti jää jyrän alle Belgiassa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Belgia isännöi Skotlantia eurokarsintojen I-lohkon neljännen kierroksen ottelussa. Punaiset paholaiset ovat odotetusti olleet lohkon selvästi paras joukkue, kun taas Skotlanti on ollut vähintäänkin pienimuotoisissa vaikeuksissa.

Kesän MM-kisoissa pronssia voittanut Belgia on aloittanut eurokarsinnat hyvin mallikkaasti. Roberto Martinezin suojatit ovat voittaneet kaikki kolme kamppailua hienolla 8-1-maalierolla. Joukkueen timanttinen materiaali on varsin ylivoimainen näihin eurokarsintoihin, eikä Skotlannin pitäisi pystyä millään ilveellä tunkemaan kapuloita Punaisten paholaisten rattaisiin.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille - kympillä 50€ pelirahaa!

Belgia mättää tunnetusti runsaalla kädellä maaleja kotikentällään, eivätkä karsintojen kaksi ensimmäistä kotiottelua ole tuoneet poikkeusta sääntöön. Kolme maalia sekä Venäjää että Kazakstania vastaan puhuvat selvää kieltä joukkueen iskukyvystä, vaikka todellisuudessa lukemat olisivat voineet olla kummassakin ottelussa vielä selvemmät.

Skotlannin startti eurokarsintoihin on ollut jopa yllättävän kivinen. Karsinnat alkoivat skottien osalta painajaismaisesti, kun Kazakstan löylytti silloista Alex McLeishin ryhmää rumasti 3-0-lukemin. McLeish sai jatkaa työssään vielä yhden ottelun verran, kunnes Steve Clarke otti joukkueen ohjakset käsiinsä.

Clarken debyytti maajoukkueen peräsimessä oli sekin hyvin vaikea, sillä hänen suojattinsa onnistuivat vain vaivoin nappaamaan täyden pistepotin 2-1-tuloksella Kyprosta vastaan. Clarke saattaa olla päävalmentajana McLeishiä laadukkaampi, mutta joukkueen materiaali on edelleen yhtä heikko – etenkin puolustuspäässä on ollut suuria vaikeuksia.

Skotlannilla on eittämättä edellytykset lohkon 2. sijan nappaamiseen, mutta Belgian vieraana se ei tule pisteitä haalimaan. Puolustuspään ongelmat tulevat olemaan Skotlannilla aivan liian suuressa roolissa Euroopan parhaimmistoon kuuluvan hyökkäyskaluston jyllätessä.

Belgian ylivoimaisesti paremman materiaalin ja Skotlannin heikon karsintojen aloituksen myötä lapulle otetaan Belgian yli 2,5 täysosumaa, jonka odotusarvolle Belgian kotietu antaa viimeisen tarvittavan silauksen.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!