ma 10.06. klo 21:45

Espanja - Ruotsi

Riittääkö Ruotsin rahkeet yllättämään Espanja?

Espanja ja Ruotsi kohtaavat toisensa maanantai-iltana EM-karsintaottelussa. Molemmat maat ovat aloittaneet karsintaurakkansa hienosti. Espanja johtaa lohkoa yhdeksällä pisteellä Ruotsin ollessa vain kahden pisteen päässä kolmen pelatun ottelun jälkeen.

Espanja on kaatanut EM-karsintojen ensimmäisissä otteluissa Norjan, Maltan ja Färsaaretin helposti. Joukkueen pelaaminen on näyttänyt pirteältä ja totuttuun tapaan se on hallinnut kaikkia otteluita mielin määrin, vaikka vastustajien taso ei olekaan ollut hirveän kova.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille – kympillä 50€ pelirahaa!

Ruotsi on aloittanut karsinnat vauhdikkaasti voittaen kahdesti ja kerran päätyen tasatulokseen Norjan loppuhetken tasoituksen johdosta. Ruotsin kamppailut ovat olleet runsasmaalisia ja tapahtumia on riittänyt toden teolla. Hyvänä esimerkkinä 3-3 tasatulokseen päättynyt ottelu Norjaa vastaan tarjosi hurjia käänteitä joka suuntaan.

Espanjan ja Ruotsin välisestä taistosta odotetaan vauhdikasta hyökkäysvoittoista jalkapalloa espanjalaisten hallitessa kamppailua enimmäkseen, mutta Ruotsi saa varmasti omat muutamat huippupaikkansa iskeä pallon verkoon. Isketään lapulle maltillisella panoksella se, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>