Islanti – Turkki

ti 11.06. Klo 21:45

Islannissa kamppaillaan tärkeistä pisteistä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Islannissa pelataan tiistaina tärkeistä pisteistä, kun Turkki matkaa saarivaltion vieraaksi. H-lohkossa on jaossa kaksi jatkopaikkaa, ja kun lohkossa on mukana myös Ranska, nousevat Islannin ja Turkin välisissä otteluissa jaettavat pisteet entistä tärkeämmiksi.

Vierailija Turkki on aloittanut karsintaurakkansa hyvin. Joukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan ja viimeisimpänä kaatui Ranska komeasti 2-0 lukemin. Islanti puolestaan jäi Ranskan jalkoihin vierasottelussa häviten lopulta 4-0. Andorran ja Albanian Islanti voitti kuitenkin tyylipuhtaasti, joten maa on vielä hyvin mukana taistelussa kisapaikoista.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille - kympillä 50€ pelirahaa!

Islannin maajoukkueen koneisto on kuitenkin yskinyt viime vuosina. MM-kisoissa joukkue jätettiin alkulohkon viimeiseksi ilman voittoja ja viime vuonna pelatussa kansojen liigassa Islanti hävisi kaikki neljä otteluaan. Maaliero kasvoi todella tylyksi päätyen 1-13 lukuihin. Lopulta Islanti sai katkottua Andorran kustannuksella yli vuoden kestäneen voitottoman putken.

Turkki lähtee vierasotteluun hyvistä asemista. Joukkue on kaikki ottelut mukaan lukien viiden ottelun voittoputkessa ja viime viikolla kaatui Ranska. Turkki haastoi Ranskan toden teolla eikä voitto ollut mikään onnen kantamoinen.

Ottelussa kamppaillaan tärkeistä pisteistä, joten ottelusta voidaan ennakoida tarkkaa vähämaalista puurtamista. Vetolapulle kelpuutetaan alle 2,25 maalia, jolloin ottelun päättyessä kahteen maaliin puolet panoksesta voittaa.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!