Portugali – Serbia

ma 25.03. Klo 21:45

Portugalin maalintekopelaaminen aukeaa Cristiano Ronaldon johdolla!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Karsintaurakkansa jalkapallon EM-kisoihin viime perjantaina aloittanut Portugali isännöi Serbiaa maanantaina ja jatkaa taivaltamistaan karsinnoissa. Kotijoukkue on pelannut viime aikoina tasaisia kamppailuja ja Serbia onnistui edellisessä ottelussaan erinomaisesti, mutta ottelu Portugalissa on sille vasta ensimmäinen EM-karsintataisto.

Lyö 50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätystä:

Gutsilta saat nyt uuden asiakkaan etuna 50 euron riskittömän vedon!

Portugali avasi EM-karsintansa kotinurmellaan Ukrainaa vastaan perjantaina. Selkeäksi ennakkosuosikiksi povattu isäntä jäi kuitenkin maalittomaan tasatulokseen, vaikka se laukoi peräti kahdeksan kertaa vieraiden maalia kohti.

Serbialle maanantain kamppailu on ensimmäinen karsintaottelu tälle keväälle. Joukkue kuitenkin pelasi viime keskiviikkona harjoitusottelussa Saksaa vastaan ja sinnitteli hienosti nimivahvaa pelaajistoa vastaan, kun kamppailu päättyi 1–1-tasatulokseen.

Lopettaako Portugali tuhlailemisen?

Vastus jopa kovenee isännillä hieman heidän karsinta-avauksestaan, jonka tulos ei missään nimessä ollut toivottu. Portugalin on pistettävä palloa paikoistaan nuottaan, jos se mielii kaapia pisteitä Serbiaa vastaan. On kuitenkin odotettavaa, että joukkueella on runsaasti hampaankolossaan edellisestä taistosta ja se tulee kovaa Serbian kimppuun.

Portugalin tähtipelaajan Cristiano Ronaldon on täytettävä isot saappaansa paremmin kuin viime perjantaina, jotta hänen joukkueellaan on mahdollisuus voittaa. Juventus-tukipilari on ratkaisu ja avain koko ryhmän tehottomuuteen, sillä hänen potentiaalinsa tunnetaan, kun on maalinteosta kysymys.

Uskotaan, että vaikka Serbia esiintyi kohtalaisesti viime viikolla ystävyysottelussa Saksaa vastaan, ei sillä ole palaa Portugalissa. Isäntä löytää Ronaldon avittamana tehokkuutensa ja latoo itsensä lähemmäs EM-kisapaikkaa. Ensimmäisenä pelikohteena nostetaan esille kotivoitto tasoituksella (Portugali -1) ja toisena kohteena pelataan Ronaldon maali ja Portugalin voitto -yhdistelmää.

Lunasta parhaat tarjoukset:

Riskitön veto 10-100€ otteluun!

Unibet tarjoilee tähänkin matsiin riskitöntä vetoa.  Tarjous on erinomainen, sillä voit lyödä jopa 100€ arvoisen riskittömän vedon!

10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Coolbet antaa 10€ talletuksella 50€ pelirahaa. Tämä on loistava tarjous, kun haluat saada pelikassan heti kasvuun.

Speedybet ja veto heti sisään!

Jos et jaksaa säätää rekisteröitymisten ja lippulappusten kanssa, tämä on sinun vaihtoehtosi!

Kaikki vedonlyöntibonukset täältä: