su 11.07. klo 22:00

Jalkapallon EM-kisat - Pelaaja- ja joukkuevedot

Tsekkaa parhaat joukkue- ja pelaajavedot futiksen EM-kisoihin!

On meillä sauna, viina ja kirves, oi Suomi on niin ihana! Vihdoin sukupolvia kestänyt odotus päättyy, kun Huuhkajat debytoi arvokisaviheriöllä jalkapallon EM-kisoissa. Luvassa on muiltakin osin todella odotettu spektaakkeli, sillä EURO 2020 -turnaus – kuten sen nimestäkin voi päätellä – siirtyi vuodella eteenpäin koronapandemian vuoksi. Vihdoin kuitekin päästään pelaamaan, joten mikäs sen parempaa. Uhmapelaajat lyö tahtia tuhdilla ja jatkuvasti päivittyvällä kisapaketilla, josta löydät kovimmat tärpit niin ennakkovetoihin kuin tarjouksiinkin.

Oi Suomi on! Katso markkinoiden kovin Huuhkajat-nosto:

>>> Lyö Suomea eurolla Tanska-peliin – jättikerroin 100,00 ilman kierrätystä!

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Mitkä ovat Suomen mahdollisuudet selviytyä jatkoon alkulohkosta?

Kaiken Huuhkajat-huuman ympärillä on syytä muistaa, että kisoissa joukkue on yhä haastajan asemassa jokaisessa ottelussaan. Ryhmän otteet ovat kokonaisuutena nousseet taso tasolta huimasti viime vuosina ja EM-kisoihin pääseminen oli toiveiden täyttymys – jatkopaikka pudotuspeleihin olisi toki luonnollinen jatkumo. Suomen pelilliset aseet ovat vahva alakerta sekä toimiva kollektiivi. Hyökkäyspäässä on täsmäaseita kylliksi Teemu Pukin, Joel Pohjanpalon ja Markus Forssin muodossa.

>>> Suomen alkulohkosijoitus TOP2 / kerroin 11,00

>>> Suomi kerää yli 3,5 pistettä alkulohkossa / kerroin 6,00

Huuhkajien kannalta kriittistä on, kuinka paljon se saa toimitettua tykinruokaa kärkiviimeistelijöilleen. Toisaalta myös kollektiivin toimivuuden merkitys korostuu. Parilla nollapelillä Suomi olisi jo todella lähellä jatkopaikkaa kisoissa! Venäjän joukkue on haastava vastustaja, mutta mahdollinen kaato. Sama pätee Tanskaan, jota vastaan Suomi lauantaina 12.6. kisarupeamansa käynnistää. Belgia on ennalta-arvioituna kovin lohkovastustaja, mutta Uhmapelaajat uskoo, ettei ihmeiden aika ole ohi.

Onko Pukki-partyn monopoliasema on vaarassa? Täältä tullaan Jolle-fest!

Teemu Pukki on Huuhkajien ykkösviimeistelijä. Vai onko? Joel Pohjanpalo toimitti vahvat näytöt pöytään Bundesliigassa loppukaudella ja on varteenotettava viimeistelijä Pukin rinnalle. Suomen odotetaan tekevän kahdesta kolmeen maalia alkulohkossa. Todennäköisin maalintekijä lienee Pukki, mutta on syytä muistaa, että Huuhkajat operoi lähtökohtaisesti molemmissa potentiaalisissa taktiikoissaan (5-3-2 sekä 4-4-2) kahdella kärjellä.

>>> Joel Pohjanpalo tekee maalin alkulohkossa / kerroin 3,25

>>> Teemu Pukki tekee maalin alkulohkossa / kerroin 2,00

>>> Suomi tekee yli 1,5 maalia alkulohkossa / kerroin 1,80

Pukki ja Pohjanpalo ovat lähtökohtaiset avauksen pelaajat. Ennen turnausta vetoihin on hyvä nostaa, että molemmat herrat onnistuvat maalinteossa alkulohkovaiheessa. Erityisesti jälkimmäiselle tarjottu kerroin 3,25 maistuu hyvälle. Kerroin Pukin osumalle on niin ikään riittävä 2,00.

Huipputarjoukset Suomen otteluihin:

>>> Jos Tanska-ottelussa tulee yksikin maali, saat 50 € ilmaisvedon!

>>> Jättikerroin 100,00 Suomen voitolle Tanskaa vastaan & talletus tuplana

Onko Ranskan kohupelaaja klesana? Nuorukaisen maalipörssivoitto lapulle!

Kylian Mbappé on tunnetusti jäätävä viimeistelijä ja kunnostautui jo vuoden 2018 MM-kisoissa kolmella osumallaan. Kokonaisuudessaaan Mbappé on tehnyt 44 maaottelussaan 17 maalia.

Harjoitusottelussa Bulgariaa vastaan Karim Benzema kärsi kolhusta polven yläpuolelle ja pitkän tauon jälkeen maajoukkueeseen palannut peluri jätti ottelun kesken. Vaikka viimeisten tietojen mukaan vamma ei ole vakava, se nostaa hieman kysymysmerkkejä miehen ylle. Samassa ottelussa penkiltä tullut ja kaksi rysää viimeistellyt Olivier Giroud ei ole enää nuori poika, ja miehen maalikuningaskertoimet putosivat tuulipukujen kahinan myötä jo liian alas. Pahin uhka tälle vedolle lieneekin Antoine Griezmann.

>>> Ranskan paras maalintekijä – Kylian Mbappé / kerroin 2,40

Mbappé on ranskalaisten syömähammas ja kerroin palkitsee. Pikkubetsillä mennään sisään!

Nähdäänkö Portugalin miehistössä vihdoin vallanvaihdos?

Liverpool hankki Diogo Jotan viime syksynä ja mies paukutti 19 pelaamassaan ottelussa yhdeksän kassia. 24-vuotiaan hyökkääjän seurajoukkueella ei varsinaisesti ole tulivoimasta puutetta, joten Pacos de Ferreirasta maailmalle ponnahtaneen hyökkääjän arvoa ei vielä täysin ehkä käsitetä.

Portugalin paras maalintekijä – Diogo Jota / kerroin 6,00

Monokansahan vetää huulet turvoksissa Portugalin ykköstykiksi Cristiano Ronaldoa. Ikääntyvä diiva onkin paukuttanut joukkueelle aikojen saatossa päräyttävästi yli sata maalia, mutta näissä kisoissa odotellaan kruununvaihtoa. Ronaldo ei ole enää mikään nuori poika, vaikka Juvessa maaleja syntyy edelleenkin lähes yhtä soittoa. Jos kaikki ei mene ihan mielen mukaan, voi Madeiran kasvatti kuitenkin keskittyä vaihtoehtoiseen toimintaan, kuten esim. käsien levittelyyn. Jota on ollut tehokas sekä seura- että maajoukkuetasolla, joten tämä spessu Portugalin maaliherruudesta on sangen maistuva tapaus.

Turkin selkeä ykköspyssy haistelee joukkueen sisäistä pörssivoittoa

Burak Yilmaz oli Lillen tämän kevään mestaruuden takuumies 16 osumallaan. Myös maajoukkueessa on kulkenut, sillä kokenut kettu on viimeistellyt Turkille yhteensä 28 kertaa.

Yilmazilla alkaa olla ikää sen verran, että jossain vaiheessa parasta ennen -päiväys menee umpeen. Silti mies on Turkin ehdoton ykkösnyrkki maalien suhteen, varsinkin kun Cenk Tosunilta hajosi polvi pahemman kerran ja mies missaa kisat.

Bet365: Turkin paras maalintekijä – Burak Yilmaz / kerroin 2,75

Yilmaz pelannee kovat minuutit ja on ehdottomasti selkeä suosikki Turkin parhaaksi scoraajaksi.

Nappaa hulppeimmat EURO 2020 -tarjoukset Uhmapelaajilta!

>>> Ilmainen 5 € liveveto kaikille Betsafen asiakkaille

>>> Jättikerroin 30,00 valinnaiselle mestarille (Englanti, Ranska, Belgia, Saksa, Espanja tai Portugali)

>>> Ilmainen veikkaus – voit voittaa 100 000 € käteistä!

⬇️ Kim Keräsen Unibet-fiilistelyt ⬇️

>>> Turnauksen voittaja – Espanja / kerroin 10,30

Vähän on epävarmuutta havaittavissa muun muassa Sergio Busquetsin sekä Marcos Llorenten suhteen, mutta pahin koronapelko näyttäisi olevan ohi, ja itse olen ensimmäistä kertaa todella pitkään aikaan Espanja-myönteinen.

>>> Turnauksen paras nuori pelaaja – Ferran Torres / kerroin 8,00

>>> Turnauksen paras nuori pelaaja – Alexander Isak / kerroin 21,00

Varsinkin kolmen leijonan suhteen kysymyksiä on jonkin verran ilmassa avauksen osalta, joten kaksi pelaajaa tarttuu lapulle. Ferran Torres @ 8.00 maistuu, sillä avauksen paikka on taattu. Lisäksi Alexander Isak saattaa olla pienoinen yllättäjä tällä osastolla, joten kupongille myös ruotsalaista @ 21.00.

Lohko D

>>> Lohkon viimeinen sija – Tšekki / kerroin 2,50

Pelataan Tsekkiä @ 2.50. Skotlannilla on hyvä potentiaali yllättää näissä karkeloissa ja jopa mennä kolmantena jatkoon. Panostaso pidetään luonnollisesti ohuena.

>>> Georginio Wijnaldum tekee kisoissa yli 0.5 maalia @ 1.55

Tähän lataisin itse huoletta 3/5-tasoisen panostuksen ja en ihmettelisi, jos Gini on Hollannin paras maalintekijä karkeloissa. Ilmaa on omaan makuun reilusti.

Varmat pois NordicBetillä!

Maiden välinen H2H (enemmän maaleja)

Englanti vs Belgia: Belgia @ 1.92

Belgian systeemi on selkeästi hyökkäävämpi ja varsinkin jatkopeleissä on Belgian potentiaali korkeampi maaleille. Kaiken lisäksi saattaa D-lohkon ykkönen lentää neljännesvälierissä laulukuoroon, kun kuoleman lohkon kolmonen tulee vastaan.

>>> Ota 20 € ilmaisveto & kolme talletusbonusta NordicBetille!

Tanska vs Ruotsi: Ruotsi @ 2.80

Tanska on luonnollisesti todennäköisempi menemään pitkälle, mutta Ruotsin joukkue on timanttinen ja noissa kertoimissa on ilmaa. Marginaali suuntaan tai toiseen lienee 1-2 maalia, joten tiukoille uskoisi menevän.

To reach quarter-final (neljännesvälierä) Espanja @ 1.50

Otetaan turhat pois kuleksimasta. Espanja menee jatkoon lohkon ykkösenä ja kaavio on oikein mainio heille.

Siirrytään takaisin Unibetille!

Eniten kortteja turnauksessa – Martin De Roon @ 34

Martin De Roon on varsinainen niittokone ja otetaan joku Hollanti-myönteinen veto talteen. Ei joukkueelle myöskään maailmanloppu, jos sivussa, sillä Ryan Gravenberch löytyy vaihdosta ja de Boer haluaa varmasti jonkun hieman konservatiivisemman valinnan Frenkie de Jongin kaveriksi pohjalle. Ohut panostus.

>>> Jos Huuhkajien Tanska-ottelussa tulee yksikin maali, saat 50 € ilmaisvedon Unibetilla

Eniten kortteja – Jorginho @ 41

Jorginho ottaa takuuvarmasti ainakin kolme lappua turnauksessa, jos Italia menee pitkälle.

Aleksander Golovin yli 0.5 maalia turnauksessa – Kyllä @ 2.10

Tähän on budjetoitu neljä ottelua ja Aleksander Golovin pääsee myös kokeilemaan vapaapotkuja. Ilmaa toisin sanoen löytyy ja toivottavasti myös vapareissa tarpeeksi, että menee muurin yli. Golovin on kuitenkin todella energinen pelaaja ja pääsee saapumaan toisessa aalloissa palloille. Aktiivinen laukoja myös.

Ciro Immobile yli 1.5 maalia turnauksessa – kyllä @ 1.65

Jos Jorginho on pelikiellossa, pääsee Ciro Immobile myös laukomaan pilkkuja. On selkeä ykköskärki joukkueessa ja eiköhän saumoja siunaannu. Vaikeaa on Italialla, jos ei Immobile saa kahta maalia aikaiseksi skaboissa.

Emil Forsberg yli 0.5 maalia turnauksessa – kyllä @ 1.60

Varmaan pienin panos maalintekijöistä näihin, mutta uskoisi todella hyvän kauden RB Leipzigissa pelanneen Emil Forsbergin osuvan kertaalleen. Rooli on toki konservatiivisempi Ruotsin systeemissä, mutta Eddie Howe.

Thomas Müller yli 1.5 maalia – kyllä @ 2.40

Ei varmaan tarvitse tätä enempää selitellä. Thomas Müller sorkkii vaikka väkisin kaksi maalia sisään. Hänellä on se siunattu taito olla oikeassa paikassa oikeeseen aikaan.

Xherdan Shaqiri yli 0.5 maalia – kyllä @ 1.65

Kysymys kuuluu kummalla on turnauksen isoimmat pohkeet: Jack Grealish vai Xherdan Shaqiri? Oli miten oli. Shaqiri laukoo vaparit ja voi hyvin olla, että pääsee myös kokeilemaan täplältä. Shaqiri on Christian Eriksenin tapaan eri tasoa majussa ja Shaqiri pelaa Sveitsin systeemissä yläkolmikossa, mikä lisää maaliodottamaa.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %