to 21.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Argentiina – Kroatia | Luvassa tiukkaa vääntöä

Torstai-illan mielenkiintoisin kamppailu nähdään, kun Argentiina ja Kroatia kohtaavat D-lohkon toisen kierroksen pelissä. Ensimmäisissä peleissä Kroatia hoiteli Nigerian 2-0 ja Argentiina joutui tyytymään 1-1 tasapeliin Islantia vastaan.
Ensimmäisessä pelissään Argentiina jatkoi samojen ongelmien kanssa painimista kuin karsinnoissa. Hyökkääminen oli auttamatta liian tehotonta eikä todellisille maalintekopaikoille meinattu millään päästä. Hyökkäyspään lisäksi joukkueen puolustus ei vakuuttanut ja ottelusta nähtiin karkeita virheitä, joista Islanti pääsikin kertaalleen rankaisemaan.
On mielenkiintoista nähdä mitä muutoksia Argentiinan valmentaja Jorge Sampaoli tekee Kroatia-peliin. Uskaltaako hän jättää toistamiseen Gonzalo Higuaínin ja Paulo Dybalan tasoiset hyökkääjät vaihtopenkille ja peluuttaa Lionel Messiä viimeiseen asti vai nähtäisiinkö heidät kaikki kentällä uudenlaisessa formaatissa.
Kroatian valmentaja Zlatko Dalić on taas saanut kroatialaisten pelin vihdoin jonkinlaisille raiteille ja juuri sopivasti MM-kisoihin. Kroatialla on mukanaan Venäjällä laadukas nippu, joka pystyy pistämään Argentiinan todellakin tiukille. Barcelonan Ivan Rakitićin ja Real Madridin Luka Modrićin tahdittaessa peliä keskikentällä ja Juventuksen Mario Mandžukićin viimeistellessä hyökkäyksiä kärjessä, on myös Kroatialla hyvät saumat saada palloa maalia.
Argentiina on yksi kisojen vaikeimmin ennustettavista joukkueista ja ottelun tulosta on erittäin vaikea hahmotella. Argentiina-Kroatia pelistä voidaankin ennakoida tasaista yhden maalin vääntöä suuntaan tai toiseen tai ei kumpaankaan suuntaan, jota voidaan napata torstai-illan tiimellykseen kohtalaisella kertoimella.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ