ma 02.07. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Belgia – Japani | Belgian höyryjuna puksuttaa

MM-kisojen neljännesvälierät jatkuvat, kun kisojen mestarisuosikkien joukkoon noussut Belgia ja yllättäjä Aasian maalta eli Japani kohtaavat Rostovissa. Belgia eteni odotusten mukaisesti helposta lohkosta jatkoon kolmella voitolla, Japani eteni jatkoon Fair Play-pisteiden ansiosta oltuaan tasapisteissä Senegalin kanssa.
Belgia hoiteli lohkonsa puhtaasti voittaen jokaisen pelin. Ensin kaatui helpommat Panama ja Tunisia 8-2 maalierolla, viimeisenä Englanti taipui 1-0 ottelussa, jossa kummankin joukkueen ennakoitiin haluavan hävitä jatko-otteluiden vastustajat huomioon ottaen. Belgia pelasi tässä ottelussa melkeinpä B-miehistöllä, mutta ei antanut mitään merkkejä siitä, että tarkoituksena olisi hävitä. Varsinkin keskikentän työmyyrä Moussa Dembele pelasi erinomaisen ottelun ja pääsee toivottavasti näyttämään taitojaan Japania vastaan.
Belgian hyökkäysmateriaali on yksi kisojen parhaimmista jo neljä maalia iskeneen Romelu Lukakun, Eden Hazardin ja Dries Mertensin johdolla. Keskikentällä Kevin De Bruyne tarjoilee mahtavia läpisyöttöjä nopeille laitureille jotka hoitavat pallon maalille ja Lukaku viimeistelee. Lukakulla ja Hazardilla oli Englanti-pelin alla pientä vaivaa, mutta ennakkotietojen mukaan molempien pitäisi olla täydessä pelikunnossa Japania vastaan. Belgian puolustus on edelleen kysymysmerkki, joka täytyy saada hiottua kuntoon jatkopeleihin lähdettäessä.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Japani, jonka ennakoitiin jäävän lohkonsa viimeiseksi teki melkoisen tempun selvittyään jatkoon ”Kuoleman lohkosta”. Japani on yllättänyt vastustajat nopeilla ja suoraviivaisilla vastahyökkäyksillä. Japani hävisi viimeisen lohko-ottelunsa Puolalle, mutta hieno voitto Kolumbiasta ja sinnikkäästi taisteltu 2-2 tasapeli Senegalista toivat Japanille jatkopaikan. Japani kuitenkin lähtee tähän otteluun suurena altavastaajana, ja on hyvin todennäköistä että Aasian toivon tie Venäjän MM-kisoissa päättyy tähän.
Japanin hyökkäykset kulkevat pääosin Shinji Kagawan kautta, joka omaa loistavan peliälyn ja osaa jakaa palloa vahvasti nouseville laitapelaajille Takashi Inuille ja Genki Haraguchille. Japanin puolustus saa viimeisen lenkkinsä eli maalivahti Eiji Kawashiman johdolla tehdä melkoisen iltapuhteen, mikäli aikovat selvitä höyryjunan lailla päälle puskevaa Belgian hyökkäysvitjaa vastaan. Leicester-hyökkääjä Shijni Okazaki kärsi Puolaa vastaan pienen nilkkavamman, joka voi pitää hänet ulkona Belgia-ottelusta.
Belgia on materiaaliltaan niin paljon Japania edellä, että ei tässä ottelussa ennakkoon ole kuin yksi lopputulos, joka laittaa Japanin kotimatkalle. Japani ei varsinaisesti lukeudu turnauksen parhaimpiin puolustusjoukkueisiin ja kun vastassa on meidän kirjoissamme tehokkain hyökkäysjoukkue, tulee Japani olemaan suurissa ongelmissa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ