MM-kisat la 23.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Belgia-Tunisia | Punaiset paholaiset ylikävelyllä

Lauantain avausottelu käynnistyy Spartak Stadiumilla Moskovassa kello 15. G-lohkon toisen kierroksen ottelussa vastakkain iskevät avauskierroksella Panaman selkeästi 3-0 kellistänyt Belgia ja Englannille 1-2 tappion kärsinyt Tunisia.
Belgian avausottelu oli poikkeus monien muiden huippumaiden kisojen alun otteisiin. Belgia ei jäänyt avausottelussaan katselemaan, vaan latoi toisella puoliajalla taululle tylyt numerot. Joukkueen otteista huokuivat tekemisen meininki, yhteenkuuluvuus ja voimakas tahto.
Joukkueen pääasiallisen maalintekovastuun kantoi avausottelussa odotetusti Manchester United -kärki Romelu Lukaku, tehden kaksi maalia. Dries Mertens antoi taustatukea upottaen pallon Panaman verkkoon kertaalleen.
Tunisia taisteli avausottelussaan kunniakkaasti, joskin Englanti hallitsi ottelua ja voitti ottelun lopulta selvän pelillisen eron seurauksena. Tunisian ainokaisesta vastasi pilkulta Al-Nassria Saudi-Arabian valioliigassa edustava keskikenttämies Ferjani Sassi.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Tunisia tulee olemaan Belgiaa vastaan entistä kovemmassa mankelissa avausotteluun verraten. Koko kentän voimalla ja laajalla materiaalilla vyöryvä ryhmä ei tule antamaan pikkusormeakaan Tunisialle.
Punaisten paholaisten otteet avausottelussa olivat vakuuttavat, ennakkosuosikki suoritti loistokkaasti. Joukkueesta huokuneet voimakas tahto ja yhteenkuuluvuus osoittivat Belgian olevan varteenotettava kandidaatti, kun aletaan miettiä pitkälle turnauksessa meneviä joukkueita.
Tunisia ei päässyt juurikaan maalipaikoille edes Englantia vastaan ja nyt vastus kovenee entisestään. Joukkueen pelistä on tulossa ennalta arvioituna selviytymistaistelu, joka ei pääty kovin ruusuisesti.
Kun Tunisian jo muutoin vaikeisiin asemiin lisätään ykkösmaalivahti Mouez Hassenin ikävä loukkaantuminen, saattaa se omalta osaltaan tehdä joukkueen tiestä entistä kivisemmän.Belgian tullessa otteluun samalla intensiteetillä, asenteella ja voitontahdolla kuin avausottelussa, ei joukkueella pitäisi olla mitään ongelmaa murjoa Tunisiaa pahemman kerran.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ