MM-kisat ma 02.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM | Brasilia − Meksiko | Viihdyttävää ja maalirikasta peliä

MM-kisojen kiihkeä pudotuspelivaihe jatkuu maanantaina Brasilian saadessa vastaansa kisojen todellisesta yllätyslohkosta jatkoon ponnistaneen Meksikon. Ottelu käynnistyy kello 17 Samara Arenalla. Brasilian taival pudotuspeleihin oli lopulta tyylikäs, vaikka se avauspeliään ei Sveitsiä vastaan onnistunutkaan voittamaan. Sveitsi-ottelun päätyttyä 1-1, voitti Brasilia seuraavat kaksi koitostaan.
Meksikon turnaus alkoi järisyttävästi, kun se kaatoi 1-0 Saksan. Toisessa ottelussaan se kaatoi vielä Etelä-Korean, mutta viimeinen lohkovaiheen ottelu oli joukkueelle todella hankala. Ottelussa vastassa oli Ruotsi, joka painoi pakkovoiton edessä Meksikon nurin 3-0.
Brasilian ja Meksikon kohtaamisesta on odotettavissa mielenkiintoista taistelua. Meksikon melko puhtain paperein ennen edellistä ottelua selvinnyt puolustus joutuu Brasilian pyörityksessä kovaan testiin. Meksiko tarvitsee myös maalivahti Guillermo Ochoalta jälleen huippuotteita mieliessään jatkoon.
Kumpikaan joukkueista ei pelkää hyökätä ja myös Meksiko lähtenee ottelun alussa hyökkäämään vastaan aktiivisesti. Brasilian täytyy saada puolustusvalmius vaaditulle tasolle ja muodostelman tulee pysyä kasassa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Meksikon hyökkäyspäässä hyvässä iskussa on ollut muun muassa nuori lupaus Hirving Lozano, joka teki Saksaa vastaan voitto-osuman. Jos Meksiko haluaa haastaa Brasilian tosissaan, on Lozanon ja kumppaneiden hyökkäyspäässä onnistuttava tehokkaasti.
Brasilian hyökkäyspelin kannalta joukkueen tärkein pelaaja on tähän saakka ollut Philippe Coutinho. Häneltä joukkue tarvitsee tukea myös Meksikoa vastaan. Hyökkäyspelin rakentelussa ja jopa ratkaisuissa kunnostautunut Coutinho on sitä vaarallisempi, mitä kovemmiksi pelit muuttuvat.
Brasilialta on loukkaantuneena sivussa Douglas Costa. Muita poissaoloja joukkueilla ei tiettävästi ole ja Brasiloan edellisottelun alukupuolella hieman kolhua saanut laitapuolustaja Marcelo on pelikunnossa.
Joukkueiden pelityylit sopivat hyvin yhteen ja ottelussa tullaan näkemään maalipaikkoja molemmissa päissä. Molemmat joukkueet ovat turnauksessa tehneet maaleja lähes jokaisessa pelissä. Vain Meksiko jäi alkulohkossa kerran maaleitta, viimeisessä ottelussa.
Ottelusta tuskin tulee Brasilian täydellistä ylikävelyä, vaan Meksiko haastaa Brasilian tasapäisesti. Meksikolla on turnauksessa enää voitettavaa. Brasilialle kasaantuvat otteluun tultaessa kaikki paineet.