pe 06.07. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Brasilia – Belgia | "Yllätykset" saavat jatkoa

Puolivälierien mielenkiintoisimman ottelun pariin päästää perjantai-illalla, kun Brasilia ja Belgia kohtaavat Kazanissa. Brasilia Neymarin johdolla on ollut alusta asti yksi mestarisuosikeista ja Belgian kultaisella sukupolvella alkaa olemaan aika lunastaa heihin ladatut odotukset.
Brasilia on puolustanut koko kisat hyvin ja blokannut vetoja ahkerasti. Brasilia onkin päästänyt vastustajan vetämään maalia kohden neljässä ottelussa vain neljästi. Kun maalilla on vielä yksi Serie A:n parhaista maalivahdeista, on Brasilian verkkoon vaikea tehdä maaleja.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Myös Belgia on hyvä puolustamaan kolmen topparin puolustulinjallaan, jossa viimeisenä lukkona Thibaut Courtois. Yksi mielenkiintoinen taistelupari nähdään Belgian oikealla laidalla. Kuinka ylös Thomas Meunierille annetaan lupa nousta, kun Brasilia päättää hyökkää usein vasemmalta laidalta, jossa Neymar operoi. Aiemmissa otteluissa Belgian laitapakit ovat osallistuneet hanakasti hyökkäyksiin.
Belgialla ei pitäisi ennakkotietojen mukaan olla korttitilejä täynnä tai muita huolia poissaoloista. Brasilialta Casemiro tulee olemaan pelikiellossa Belgiaa vastaan. Casemiron paikan keskikentän pohjalta tulee ottamaan Manchester Cityn Fernandinho. Fernandinho on myöskin hyvä pelaaja tälle pelipaikalle, muttei häntä voida pitää ihan niin puolustusorientoitunut kuin Casemiroa. Myös usein vaihdosta sisään tullut Douglas Costa on todennäköisesti vielä sivussa.
Kertoimien perusteella Brasilia lähtee ennakkosuosikkina otteluun. Asetelmaa voidaan perustella historialla. Brasilia on moninkertainen maailmanmestari, ja maa on joka neljäs vuosi kamppailemassa MM-mitaleista. Belgian kultainen sukupolvi taas on hyvinkin kokematon arvokilpailukävijä. Belgia ei myöskään pelannut ensimmäistä pudotuspeliään yhtä vakuuttavasti kuin Brasilia. Mikäli Neymar ja Coutinho saadaan pidettyä aisoissa, on Belgialla hyvä mahdollisuus “yllättää” Brasilia. Mittelö kentällä ei nimittäin tule olemaan niin selvästi Brasilian heiniä kuin kertoimet antavat olettaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ