MM-kisat 2018 pe 22.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Brasilia – Costa Rica | Selviääkö Costa Rica kunnialla?

Brasilia ja Costa Rica potkaisevat E-lohkon toisen kierroksen käyntiin Pietarissa. Pystyykö Brasilia nappaamaan täyden pistepotin vaikean ensimmäisen ottelun jälkeen?
Brasilian ensimmäinen ottelu päättyi Sveitsiä vastaan tasatulokseen 1-1. Sveitsi pystyi loistavalla puolustuspelillä pitämään Brasilian tähtisikermän kurissa, vaikka tottakai Brasilialla oli kaikki avaimet napata täydet pisteet ottelusta. Brasilian hyökkäysten rakentaminen vaikutti aika ajoin kohmeiselta, mutta kukaan ei voi väittää vastaan etteikö Brassien hyökkäys olisi yksi maailman vaarallisimmista. Nyt vastaan asettuu huomattavasti Sveitsiä huonompi joukkue, joka osa-alueella, joten Brasilialta ei sovi odottaa mitään muuta kuin rutiininomaista, rentoa voittoa.
Pieni huolenaihe Brasilian leirissä ilmeni, kun joukkueen ehdoton tähti Neymar joutui jättämään harjoitukset kesken nilkkavamman takia. Johtuiko tämä siitä että häntä rikottiin Sveitsi-ottelussa 10 kertaa, tiedä häntä. Brasilian päävalmentaja Tite kuitenkin on sanonut, että Neymar on pelikunnossa ja mitä luultavimmin aloittaa ottelun kentällä. Kokoonpanoon ei siis ole odotettavissa merkittäviä muutoksia edelliseen peliin nähden.
Costa Rica muistetaan viime MM-kisojen erinomaisista otteista, kun se voitti ”kuolemanlohkoksi” nimetyn lohkon ja eteni aina puolivälieriin asti, jossa tie kuitenkin tyssäsi Hollantia vastaan. Nyt ei kuitenkaan Costa Rican kisat alkaneet toivotulla tavalla, kun Serbia oli parempi 1-0 lukemin. Costa Rican tekeminen ottelussa oli heikkoa, eikä se koko ottelun aikana päässyt kunnolla kertaakaan uhkaamaan vastustajan maalia.
Joukkueen laatu ei tule missään nimessä riittämään Brasiliaa vastaan, ja Costa Rican täytyykin toivoa varsin uskomatonta ottelua tuoreelta Mestarien liigan mestarilta Keylor Navasilta maalin suulla, jos mielivät selviytyä kunnialla ottelusta.
Costa Rican on pakko hakea ottelusta pisteitä, joka pakottaa sen hyökkäämään avaten tilaa Brasilian pikakiitureille Costa Rican puolustuslinjan taakse. Näytönhaluinen Brasilia tulee hallitsemaan ottelua mielivaltaisesti jättäen Costa Rican hyvin vähille mahdollisuuksille.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ