su 17.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Brasilia – Sveitsi | Pysyykö Sveitsi samban tahdissa?

Ensimmäisen MM-kisaviikon päättää Brasilian ja Sveitsin kohtaaminen Rostovin illassa. Brasilia tulee lähtemään otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä Brasilia on monien vedonlyöntiyhtiöiden kertoimien perusteella ykkössuosikki nostamaan pyttyä kisojen päätyttyä.
Neljä vuotta sitten Brasilia tippui kotikisoissaan välierissä häviten Saksalle jopa 7-1. Copa Americassa taas Brasilian tie nousi pystyyn jo lohkovaiheessa, kun Peru ja Ecuador onnistuivat nollaamaan mestarisuosikin.
Kaksien edellisten isojen kisojen päättyessä suureen pettymykseen, Brasilialla tulee varmasti riittämään nälkää Venäjän MM-kisoissa. Copa American jälkeen Brassit ovatkin olleet hyvässä formissa – 21:stä viimeisestä pelistä Brasilia on onnistunut kairaamaan voiton 17 kertaa ja ainoastaan kerran ottelu on päättynyt Brasilian tappioon. Karsinnat Brasilia selvitti kevyesti huimalla 41-11 maalierolla.
Vaikka Brasilia onkin liikkeellä todella vahvalla nipulla, ei Sveitsiä tule missään nimessä aliarvioida. Sveitsi on pelannut vuoden 2016 EM-kisojen jälkeen 17 ottelua häviten vain kertaalleen – Portugalille vieraissa. Huomionarvoista on myös sekin, ettei Sveitsi hävinnyt EM-kisoissa yhtään peliä varsinaisella peliajalla. Viimeisimpinä osoituksina Sveitsin hyvästä vireestä on 2-0 voitto Japania vastaan ja 1-1 tasapeli Espanjan kanssa.
Karsintapelit Sveitsi pelasi 23-7 maalisuhteella eli ottelut päättyivät keskiarvoltaan 3,0 maaliin. Sveitsi nappasikin kymmenestä karsintapelistä komeat yhdeksän voittoa.
Sveitsin keskikentän pohja ja puolustus joutuvat kovaan paineeseen, kun Brasilian näppärät Coutinho ja Neymar yrittävät löytää tietä Sveitsin puolustuksen läpi. Tulee olemaan ihme, jollei keskikentän pohjan Granit Xhakalle tai Valon Behramille jouduta näyttämään keltaista korttia rikkeen seurauksena jossain vaiheessa ottelua. Näistä voi myös etsiä mielekkäitä pelikohteita sunnuntai-iltaan.
Molemmat joukkueet tulevat matsiin hyvässä vireessä, mutta Brasilian kovempi nippu pystyy kyllä puhkomaan Sveitsin kovan puolustuksen riittävän monta kertaa, jotta ottelun voidaan odottaa päätyvän Brasilian voittoon.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ