MM-kisat 2018 pe 15.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Egypti − Uruguay | Lupa odottaa maaleja

Jalkapallon MM-kisojen toisena pelipäivänä A-lohkon ensimmäinen kierros saadaan päätökseen, kun Egypti ja Uruguay ottavat mittaa toisistaan Jekaterinburgissa. Ottelussa suurin mielenkiinto tulee kohdistumaan Liverpoolissa loistokauden pelanneeseen Mohamed Salahiin ja hänen pelikuntoonsa.
Salah joutui jättämään Mestareiden liigan finaalin kesken ikävän olkapään loukkaantumisen takia, mutta ennakkotietojen mukaan hänen pitäisi olla sataprosenttisessa pelikunnossa ja valmiina perjantain pelin avauskokoonpanoon. Salah on tällä kaudella osoittanut, että hän omaa hurjan vauhtinsa lisäksi kliinisen viimeistelyn.
Vedonlyöjän näkökulmasta tieto Salahin pelikunnosta on kriittistä, sillä ilman Salahia Egypti tulee olemaan vailla mahdollisuuksia Uruguayta vastaan ja Uruguaylla on hyvät saumat pelata nollapeli.
Uruguayn tähtipelaajat ovat niin ikää hyökkääjiä, joita vastaan Egyptillä on asettaa puolustukseen valioliigassa pelaava Ahmed Hegazy, mutta muiden pelaajien taso ei tule riittämään Uruguayn kovaa hyökkäystä vastaan.
Uruguayn riveistä löytyy yksi kisojen tehokkaimmista hyökkääjäkaksikoista: FC Barcelonan Luis Suárez ja PSG:n Edinson Cavani. Uruguay pelasi karsintapelinsä 2,89 maalin keskiarvolla, joista se viimeisteli 32 maalia kahdeksassatoista karsintapelissä jättäen taakseen muun muassa Argentiinan, jota jotkut asiantuntijat ovat pitäneet yhtenä historian kovimpana hyökkäyskalustona.
Ottaen huomioon molempien joukkueiden vaarallisuuden voidaan uumoilla vähintään kolmen maalin peliä ja maaleja molempiin suuntiin hyvien kertoimien kera. Ottelussa Uruguay tullee ottamaan pallonhallinnan itselleen, mikä sopii myös erittäin hyvin juoksuvoimaiselle Salahille.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ