MM-kisat su 24.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Englanti-Panama | Mitä teet Englanti?

Sunnuntain avausottelussa jatketaan G-lohkon toista kierrosta. Avauskierroksella Tunisian kaatanut Englanti kohtaa Belgialle tappion kärsineen Panaman.
Englannin 1-2 voittama avausottelu Tunisiaa vastaan oli lopulta ansaittu voitto ja kuvasti ainakin kohtuullisesti ottelun tapahtumia. Englanti hallitsi peliä ja ainoan maalinsa Tunisia laukoi pilkulta Kyle Walkerin typerähkön rikkeen seurauksena.
Panama oli avausottelussaan täysin vastaantulijana, kun Belgia korjasi potin numeroin 3-0. Panama sai kaksi laukausta maalia kohti, mutta ei päässyt vielä esittelemään pahemmin hienouksia.
Ennakkoon Englanti on Panamalle vaikea vastustaja nimittäin se ei ole hävinnyt yhteentoista edelliseen maajoukkueen pelaamaan otteluun peliäkään. Panamaa vastaan Englanti tulee pysymään pallossa ja Panaman tehtävä on käyttää kaikki vastaiskumahdollisuudet hyödykseen. Puolustusvalmiuden on kuitenkin oltava A-luokkaa, sillä vastustajalla on loistavia pelinrakentajia sekä Harry Kanen kaltainen maalipyssy riveissään.
Englannille tyypillistä avausottelussa oli ajoittain ilmennyt hienoinen huolimattomuus syötöissä. Joukkue sortui muutamaan kertaan liian vaikeaan pelaamiseen, vaikka tarjolla olisi ollut helpompiakin ratkaisuja.
Panama otteluun Englannin onkin parannettava edellisestä. Vaikka ennakkoon Panama onkin heikomman tason vastus ja Englannilla ei pitäisi olla mitään hätää, on joukkueen löydettävä oikea tunnetila ja hyvä tekeminen, jotka tämänkaltaisen ottelun voittaminen ehdottomasti vaatii.
Jos Panama vielä mielii tapella jatkopaikasta, olisi sen pakko voittaa Englanti. Tämä tarkoittaa, että se joutuu mahdollisesti avaamaan pakettiaan jossakin vaiheessa ottelua.
Englanti on tehnyt kaksi kisoihin valmistavaa ottelua mukaanlukien edellisissä kolmessa ottelussaan kaikissa kaksi osumaa. Jos Englanti alkaa turhautua liikaa ja tuhlailla maalipaikkoja, noutajan tulo on mahdollinen. Jos joukkue puolestaan löytää Panamaa vastaan oikean tunnetilan eikä sorru turhaan näpertelyyn, ei voittajasta pitäisi olla epäselvyyttä.
Kummallakaan joukkueella ei ole loukkaantumishuolia. Avauskokoonpanoihin ei ole luvassa suuria muutoksia.
Ottelu käyntiin kello 15, kohteet lapulle!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ