MM-kisat 2018 ma 25.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Espanja – Marokko | Marokolla ei mitään menetettävää

Marokko päättää MM-kisaurakkansa Espanjaa vastaan Kaliningradissa pelattavassa ottelussa. Espanjan jatkoonpääsy on hyvin todennäköistä, jos ei todellisia ihmeitä tapahdu. Ottelusta on odotettavissa vauhdikasta, kahden luovasti hyökkäävän joukkueen iloittelua.
Marokon kisat olivat suuri pettymys. Kisat alkoivat harmillisella 0-1 tappiolla Iranille avausottelussa, joka teki Marokon mahdollisuuksille hallaa. Toinen ottelu Portugalia vastaan oli Marokolta hyvä, Marokko oli Portugalia parempi ja vaarallisempi, mutta maalit jäivät silti tekemättä, kun ei sattunut tällä kertaa olemaan tuuri Marokon matkassa ja lopulta tämäkin ottelu päättyi 0-1 tappioon.
Marokon joukkueesta löytyy rutkasti materiaalia ja joukkue on varmasti näiden kisojen viimeiseen otteluunsa lähtiessään erittäin nälkäinen eikä missään nimessä tahdo jäädä pisteittä. Hakim Ziyech ja Younes Belhanda saavat luotua hyökkäyspäässä tekopaikkoja ja on hyvin todennäköistä, että tässä ottelussa Marokon maaliton kirous tulee päätökseen.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Espanja on pelannut lähtökohtiin nähden ihan hyvät kisat. Joukkue lähti kisoihin top-3 ennakkosuosikkina, mutta peli ei ole vielä aivan löytänyt sitä tasoa joka vaaditaan MM-kisojen voittoon. Varsinkin puolustuspään kanssa on Espanjalla vielä turnauksen aikana kehitettävää, varmuus pitäisi saada kohdilleen isoihin peleihin edetessä.
Espanjan avausottelusta Portugalia vastaan muodostui melkoinen trilleri, kun pisteet jaettiin lopulta tasan 3-3 tuloksella. Espanja vei peliä huomattavasti ja olisi ansainnut ottelusta voiton, mutta Cristiano Ronaldo otti Portugalin reppuselkään ja toi Portugalille tärkeän pisteen.
Espanjan toinen ottelu oli melkoista vastatuuleen juoksemista, kun Espanja joutui kaksi kolmasosaa pelistä hakkaamaan päätä ”Iran”-nimiseen seinään ennen kuin kisoissa muutenkin vahvasti esiintynyt Diego Costa sai tuurin siivittämänä upotettua pallon verkkoon, toki täysin ansaitusti. Espanja lopulta voitti väännön tällä maalilla 1-0 hallittuaan palloa 70%:sti.
Espanja lähtee otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina, mutta kun iskukykyinen ja nälkäinen Marokko on asetettu näinkin suureksi altavastaajaksi otteluun, lyödään vedot ehdottomasti sen kautta.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ