MM-kisat 2018 su 01.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Espanja – Venäjä | Kisaisäntä laulukuoroon

Kisaisäntä Venäjä ja Espanja iskevät yhteen Moskovassa pelattavassa neljännesvälierässä. Vastakkain asettuu yksi kisojen ennakkosuosikeista, sekä kotiyleisön tuen siivittämänä hyvän alkulohkon pelannut joukkue.
Venäjä oli lohkonsa toinen Uruguayn jälkeen. Venäjä voitti lohkon heikommat vastukset Saudi-Arabian ja Egyptin huoletta, mutta kun vastaan asettui tasokkaampi joukkue Uruguayn muodossa, oli kisaisäntä helisemässä. Venäjä oli koko ottelun pienessä paniikkitilassa, eikä pelinrakentelusta tullut mitään. Igor Smolnikov passitettiin ulos kentältä 36. peliminuutin kohdalla kahden nopean keltaisen kortin seurauksena. Venäjä taipui lopulta 3-0, ja ottelusta jäi varmasti karvas maku suuhun.
Espanja ei ole todellakaan pelannut sillä tasolla, millä sen odotettiin pelaavan ennen kisoja. Vaikeat tasapelit Portugalia ja Marokkoa vastaan, sekä erittäin hikinen 1-0 voitto Iranista mahdollistivat 2010-kisojen mestarille paikan jatkopeleissä. Espanja on aika ajoin väläytellyt pallollista osaamistaan sellaisena, kuin se on totuttunu näkemään. Parhaimmillaan pallo sekä pelaajat liikkuvat erittäin nopeasti kentällä. Diego Costa on osunut kisoissa kolmesti ja varmasti tulee olemaan elementissään Venäjän kankeaa toppariparia vastaan.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Venäjä saa ottelun alla kokoonpanoon takaisin yhden parhaista pelaajistaan, CSKA Moskovan taitavan kymppipaikanpelaajan Alan Dzagoevin. Voi kuitenkin olla, ettei häntä avauskokoonpanossa nähdä Denis Cheryshevin ja Aleksandr Golovinin vahvojen esitysten seurauksena. Igor Smolnikov ei ottelussa pelaa punaisen kortin takia. Espanjalta ei puutu miehityksestään yhtään pelaajaa, joten La Roja pääsee kiusaamaan kisaisäntää täydellä kapasiteetilla.
Venäjä pääsi jatkoon alkulohkosta sen helppouden takia. Uruguayta vastaan nähtiin mitä tapahtuu, kun vastassa on materiaaliltaan parempi joukkue, Espanja on vielä tätäkin kovempi pala purtavaksi. Espanja on ollut näissä karkeloissa ennenkin ja tietää veteraanipelaajien johdolla, miten näihin tärkeisiin tilanteisiin asennoidutaan. Espanja on laadullisesti Venäjää huomattavasti edistyneempi joukkue ja olisi melkoinen pommi, jos La Roja ei tätä varsinaisella peliajalla voittaisi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ