ke 27.06. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Etelä-Korea – Saksa | F-lohkossa vielä kaikki sijat auki

F-lohko saadaan päätökseen, kun Etelä-Korea ja Saksa kohtaavat Kazanissa. Samaan aikaan pelataan myös lohkon toinen ottelu Meksiko-Ruotsi toisaalla. Lohkon asetelmat päätöskierrokselle ovat mielenkiintoiset, kun kaikilla joukkueilla on vielä lopullinen lohkosijoitus avoinna.
Lohkossa viimeisenä ja vielä voitoitta olevalla Etelä-Korealla on myös pieni sauma jatkoon. Jatkopaikka vaatisi voittoa Saksasta sekä Meksikon voittoa Ruotsista lohkon toisessa pelissä. Lisäksi maalierojen tulisi muuttua viimeisissä peleissä Etelä-Korealle suotuisasti. Käytännössä Etelä-Korea tarvitsee vähintään kahden maalin voiton Saksasta.
Joukkueiden ollessa tasapisteissä keskinäinen paremmuusjärjestys ratkaistaan maalierolla. Kun lohkokakkonen on todennäköisesti saamassa vastaansa Brasilian, haluaa Saksa varmasti parantaa maalieroa, vältääkseen yhden MM-kisojen mestarisuosikeista. Lisäksi Saksan tulee toivoa Ruotsin voittavan Meksikon. Näillä lähtökohdilla Saksa tarvitsee vähintään kahden maalin voittoa, jota kelpaakin ottaa vetolapulle.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Ruotsia vastaan Saksa oli jo menettää jatkohaaveet, mutta onnistui kuitenkin nousemaan sillasta. Lisäajalla vajaamiehinen Saksa kampesi vielä voittoon, kun Toni Kroos otti Saksan reppuselkään ja sijoitti vapaapotkun komeasti takakulmaan ottelun viimeisellä minuutilla. Meksiko peli oli pelillisesti surkea ohipeli Saksalta, mutta Ruotsia vastaan Saksa esitti ajoittain todella vahvoja otteita. Heikompaa Etelä-Koreaa vastaan voidaan odottaa Saksan dominointia.
Etelä-Korean heikot otteet karsinnoissa ovat saaneet jatkoa myös MM-kisoissa. Ruotsia vastaan Etelä-Korea ei saanut yhtään vetoa maalia kohden ja Meksikoa vastaan turnauksen ensimmäinen maali tuli vasta lisäajalla, joukkueen tähtipelaajan Heung-Min Sonin komealla kaukolaukauksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ