ti 26.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Islanti – Kroatia | Islannilla ohut sauma pudotuspeleihin

D-lohkon päätöskierroksella Islanti ja Kroatia kohtaavat Rostovissa. Illan ottelussa vain Islannilla on panosta. Pikkuruisen saarivaltion mieliessä jatkoon heidän täytyy ottaa voitto Kroatiasta ja lohkon toisessa pelissä myös Argentiinan tulisi voittaa Nigeria.
Kroatia on sen sijaan varmistanut jo lohkovoiton. Kroatialla olisikin oiva tilaisuus antaa lepoa paljon pelanneille tähtipelaajille Islantia vastaan. Kovien paukkujen vedot kannattaakin jättää vedettäväksi vasta kun avauskokoonpanot ovat selvillä. Mikäli Kroatia antaa lepoa mm. Luka Modrićille, Ivan Rakitićille ja Mario Mandžukićille, kannattaa Islannin hyvää kerrointa ehkä jo hyödyntää.
Lohkon aiemmissa otteluissa Kroatia on kaatanut vakuuttavasti Argentiinan 3-0 ja Nigerian 2-0. Kroatian esittämien otteiden perusteella voidaan Kroatialle alkaa povaamaan jopa välieräpaikkaa suotuisan kaavion tullen.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Islanti taas pelasi arvokkaan 1-1 tasapelin Argentiinan kanssa, mutta toisessa ottelussaan se hävisi Nigerialle 2-0. Nigeriaakin vastaan Islannilla oli hyvät mahdollisuudet pisteille, mutta Nigeria käytti paikkansa tehokkaammin hyväkseen ja Gylfi Sigurdssonin epäonnistuessa rangaistuspotkussakin Islanti joutui tyytymään maalittomaan tappioon.
Illan ottelussa Islanti tulee varmasti hakemaan voittoa viimeiseen asti, mutta Kroatian antama vastus on pitkälti kiinni heidän avauskokoonpanostaan. Jos Kroatia pelaa parhaimmalla miehistöllään, tulee Islannin voiton tavoittelusta lähes mahdotonta, mutta Kroatian pelatessa ilman tähtiä, saattaa Islanti hyvinkin yllättää.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ