su 24.06. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Japani-Senegal | Kisojen musta hevonen ei hyydy

Japani ja Senegal iskevät yhteen H-lohkon toisen kierroksen ottelussa sunnuntaina kello 18. Asetelma on kutkuttava, kun molemmilla on allaan voitto edellisestä ottelusta.
Japani nappasi yllätysvoiton Kolumbiasta avauskierroksella. Voittoa avitti hieman Kolumbian ottelun alkuun saama ulosajo, mutta tämä ei ota mitään pois Japanin suorituksesta − joukkue pelasi hienoa jalkapalloa. Ottelu päättyi Japanin 1-2 voittoon.
Avausmaalista pilkulta vastasi konkarihyökkääjä Shinji Kagawa. Voittomaalin iski FC Kölnin kärki Yuya Osako. Japani hallitsi ottelua pallollisesti ja pelillisisesti voittaen myös maalipaikat selkeästi.
Pitkään hyviä otteita esittänyt Senegal puolestaan voitti avausottelussaan Puolan, niin ikään numeroin 1-2. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä, mutta Senegal oli lopulta tehokkaampi, mikä takasi sille voiton.
Senegalin avausmaali merkittiin omaksi maaliksi ja voittomaalista vastasi Mamadou Niang. Yksi suurimmista Senegal tähdistä, Sadio Mane, väläytteli taitojaan avausottelussa, mutta ei vielä onnistunut maalinteossa.
Senegalista povattiin lohkon ja kenties koko kisojen mustaa hevosta ennen kisojen alkua. Avausottelun jälkeen merkit leijuvat joukkueen yllä entistäkin voimakkaampana.
Yksi Japanin joukkueen tärkeimmistä palasista, vasenjalkainen laatuhyökkääjä Keisuke Honda ei ollut avausottelussa täydessä pelikunnossa, vaikka tulikin vaihdosta sisään toisella puoliajalla. Hänen pelikuntonsa on mysteeri ja oletettavasti häntä ei avauksessa nähdä. Muilta osin joukkueen kokoonpanot ovat täysissä voimissa ja pelaajat ovat kunnossa.
Senegalin joukkueesta löytyy rutkasti laatua ja taitoa jokaiselle osa-alueelle. Se jyrää materiaalillaan vastustaja Japanin yli. Keskikenttä on joukkueen vahvimpia osa-alueita. Se on tasapainoinen sekoitus nopeutta, taitoa ja fyysisyyttä.
Senegal osoitti avausottelussa maalintekotehokkuutensa. Jos joukkue jatkaa Japania vastaan siitä, mihin se Puolaa vastaan jäi, voi vastustajalle tulla hikinen iltapuhde.
Japanin vahvuutena otteluun lähtiessä voidaan pitää Senegalin verrattain nuorta joukkuetta vastaan kokemusta, jota joukkueesta todella löytyy. Tosin Japanin joukkue saattaa olla Senegaliin peilaten liiankin kokenut.
Senegal voittaa Japanin nopeudessa, fyysisyydessä ja tilanneterävyydessä. Ennakkoon ottelupari vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Senegalin voittoa puoltavat myös joukkueiden edesottamukset kisoihin valmistavissa otteluissa.
Japanin avausottelu osoitti sen olevan todella vieläkin MM-tason joukkue. Senegal puhkuu intoa ja voitontahtoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ