MM-kisat 2018 ti 03.07. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Kolumbia – Englanti | Kova kerroin muutamalle maalille

Neljännesvälierät saadaan päätökseen, kun Kolumbia ja Englanti mittelevät viimeisestä puolivälieräpaikasta. Kaavio näyttää Venäjän pudotettua Espanjan erittäin suotuisalta tämän otteluparin voittajalle.
Seuraavalla kierroksella tämän ottelun voittaja saa vastaansa Ruotsin tai Sveitsin. Seuraavaksi semifinaalissa olisi tarjolla joko Kroatiaa tai Venäjää. Finaaliin päästäkseen ei siis tarvitse kohdata ns. jalkapallon suurmaata, mikä on arvokisoissa harvinaista.
Englannin nuorelta joukkueelta on jo jonkin aikaa odotettu läpimurtoa. Kaavion ollessa armollinen ja Kolumbian kärsiessä vaivoista, on Englannissa hiljalleen alettu haaveilemaan vihdoin maailmanmestaruudesta. Joukkue tuntuukin tasapainoisemmelta, mitä Englannilta on pieneen aikaan nähty. Jordan Henderson on parhaimpana päivänään oiva löytämään puolustuksia murtavia pitkiä syöttöjä ja viiden puolustuslinja on tuonut kaivattua varmuutta puolustussuuntaan. Maalivahtiosasto on edelleen Englannin akilleen kantapää, sillä ykköstorjujaa Jordan Pickfordia ei voida pitää kovinkaan luotettavana maalivahtina.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Englanti tulee olemaan Kolumbialle vaikeasti kaadettava, mikäli se joutuu otteluun ilman viime MM-kisojen maalikuningasta James Rodríguezia. James on kärsinyt läpi kisojen pohjevammasta. Alkulohkon viimeisessä pelissä hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon jo puolen tunnin jälkeen, kun vamma esti pelaamisen. James on Kolumbialle iso menetys, sillä hän pystyy luomaan muille hyviä tekopaikkoja ja ratkomaan yksinkin pelejä Kolumbialle. Myös Abel Aguilar on todennäköisesti sivussa Englantia vastaan.
Kolumbia pelasi alkulohkon vaihtelevin ottein. Ensimmäisessä pelissä Japani oli parempi lukemin 2-1, mutta Kolumbia joutui pelaamaan lähes koko ottelun vajaalla. Toisessa pelissä Kolumbia näytti erittäin vahvalta hidasta Puolaa vastaan voittaen ottelun selkein 3-0 lukemin. Kolmannessa ottelussa Senegal oli kentällä ehkä parempi joukkue, mutta Kolumbia kuitenkin voitti ottelun Yerry Minan puskumaalilla.
Englanti sen sijaan pääsi alkulohkossaan helpolla. Tunisiaa vastaan voittomaalia päästiin juhlimaan vasta lisäajalla. Toinen alkulohkon peli Panamaa vastaan olikin ylijuoksu ja viimeinen ja merkityksetön peli Belgiaa vastaan pelailtiin kakkosmiehistöllä. Englantia ei olekaan vielä testattu tosipaikassa kovan joukkueen toimesta, mikä herättää kysymysmerkkejä joukkueen yllä.
Erikoistilanteet tulevat näyttelemään illan ottelussa suurta roolia, sillä molemmilta joukkueilta löytyy rutkasti pääpelivoimaa. Kolumbia ei ole päästänyt vielä maalia pelatessaan yhdellätoista miehellä, mutta maalikuninkuutta jahtaava Harry Kane janoaa varmasti lisäosumia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ