MM-kisat ti 19.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Kolumbia-Japani | Ketsuppi lentelee?

Jalkapallon MM-kisojen tasainen H-lohko avataan Kolumbia-Japani ottelulla tiistaina. Ottelu pelataan Mordovia Arenalla, Saranskissa.
Kolumbian kisoihin valmistautuminen on sujunut hyvin ja joukkue on väläytellyt kuntoaan jo valmistavissa ottelussa. Edellisissä otteluissa, jotka molemmat päättyivät 0-0 tasapeleihin viimeisimpänä Egyptiä ja sitä ennen Australiaa vastaan, joukkue väläytteli nopeuttaan ja taitavuuttaan viimeistelyn tosin ontuessa rankasti. Joukkue tosin hallitsi vahvasti molempia kamppailuja.
Maalinteko tuskin on ongelmana kisojen alkaessa Kolumbian osalta tiistaina. Joukkueen tähtien, Radamel Falcaon ja James Rodriguezin ollessa iskussa, voi joukkue todella kamppailla koko lohkon voitosta. Aiemmin hieman ontunut koko kentän tasapaino ja puolustuspeli ovat osoittaneet toimivuutta ennen kisoja.
Japani on kisoissa mielenkiintoinen joukkue. Joukkueen kisoihin luotsannut Valid Halilhodzic sai kenkää joukkueen peräsimestä ennen joulua ja tilalle valikoitui Akira Nishino. Nishinon joukot eivät ole saaneet peliinsä tuon tapahtuman jälkeen karsintojen tasoista paloa, vaan joukkueen pelaaminen on ollut aika ajoin todella sekavaa etenkin puolustussuuntaan.
Viimeisimmissä valmistavissa otteluissaan Japani sai hyökkäyspeliinsä kuitenkin hieman valoa tunnelin päähän. Viitteitä paremmasta näkyi jo Sveitsiä vastaan 2-0 hävityssä ottelussa, joskaan joukkue ei maalipaikkojaan onnistunut hyödyntämään. Paraguay puolestaan kaatui kisakenraalissa 4-2.
Japanin tähtipelaaja Keisuke Honda on taitava pelaaja ja tulinen laukoja. Kolumbian puolustusryhmitys saa olla tarkkana tämän virtuoosin kanssa.
Otteluun Japani lähtee selkeänä altavastaajana ja Kolumbian joukkue tulee hallitsemaan palloa. Japanin mahdollisuudet ovat vähissä tiistaina.
Japanin pidemmän aikaa rakoillut puolustus lupaa hyvää kolumbialaisten kannalta. Joukkueella on ensimmäisessä ottelussa mahdollisuus avata ketsuppipulloa kunnolla. Rodriguezin ja Falcaon johtaessa näytöstä Kolumbia tyylittelee voittoon.
Viihdyttävää ottelua on lupa odottaa! Kohteet talteen!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ