MM-kisat ke 11.07. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Kroatia − Englanti | England is going home!

Urheiluväkeä hemmotellaan jälleen keskiviikkona. Jalkapallon MM-kisoissa edetään kohti loppuhuipennusta Kroatian ja Englannin välisellä välieräottelulla.
Joukkueiden tie pudotuspeleissä alkulohkovaiheen jälkeen on ollut hyvin samankaltainen. Tasaisia otteluita on nähty ja sekä Kroatia että Englanti ovat molemmat pystyneet kääntämään ottelut edukseen. Tämä on varmasti lujittanut molempia joukkueita henkisesti.
Kroatia taivaltaa edelleen tappioitta turnauksessa. Pudotuspelivaiheessa se on pudottanut Tanskan sekä Venäjän rangaistuspotkukilpailujen jälkeen. Englanti on tähänastisista vastuksista ennakkoon tasokkain, kuten tässä vaiheessa turnausta tuleekin olla. Englannin peli on turnauksessa ollut pääasiassa hyvää, vaikka joukkueen pelaamisesta onkin puhuttu passiivisena ja erityisesti pallon liikuttelu hyökkäyspäässä on aika-ajoin ollut aneemista.
Nyt Englannilla on kuitenkin vastassa joukkue, jota vastaan moiseen ei ole varaa. Kroatia iskee terävästi ja aggressiivisesti kiinni, kun palloa pyöritellään vähänkin passiiviseen tyyliin. Tästä oiva esimerkki on Kroatian alkulohkossa Argentiinaa vastaan voittama ottelu.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kroatia pystyy vastaamaan Englannin laajaan materiaaliin melko hyvin. Keskikentän tähtien Luka Modricin ja Ivan Rakiticin ohella joukkueesta löytyy liuta laatupelaajia js vastuunkantajia on löytynyt turnauksessa mukava määrä.
Englanti on pudotuspeleissä tiputtanut jatkosta Kolumbian ja Ruotsin. Englannilla on menossa parhaat MM-kisat sitten vuoden 1966 mestaruusjuhlien, mikä on saanut joukkueen laajat fanilaumat liikkeelle. ”It’s coming home” on lausahdus, joka on tullut viimeisen viikon aikana jalkapallofanien tietoisuuteen. Englannin kisat ovat kuitenkin jo tähän saakka olleet paljon odotettua menestyksekkäämmät, eikä vähiten valmentaja Gareth Southgaten ansiosta.
Englannin tärkeimpänä pelaajana on turnauksen ajan pidetty maalintekijä Harry Kanea. Kane on tehnyt kuusi osumaa, mutta Englannin ryhmästä löytyy muitakin, jotka osaavat maaleja laukoa. Vielä Kaneakin tärkeämpi palanen joukkueelleen löytyy tolppien välistä. Jordan Pickfordin huippuotteet ovat kantaneet Englantia turnauksessa useaan otteeseen. Viimeisimpänä Ruotsia vastaan pelatussa 0-2 voitossa Pickford pysäytti ratkaisevasti muutaman huippuhyvän maalintekopaikan.
Kuinka Kroatia sitten vastustajana eroaa Ruotsin joukkueesta, jonka Englanti onnistui voittamaan? Tähän ei ole yhtä ainoaa vastausta, mutta Kroatia on laajempi, ratkaisuvoimaisempi ja laadukkaampi ryhmä. Englannin on onnistuttava paremmin kuin kertaakaan aiemmin tässä turnauksessa. Edes Pickfordin huipputorjunnat eivät pysty auttamaan Englantia Kroatian nälkää vastaan loputtomiin.
Kroatia ei ole osoittanut turnauksessa ailahtelun merkkejä. Joukkueessa on selvät sävelet, mikä on osaltaan näkynyt myös otteluiden ratkaisuhetkillä rangaistuspotkukilpailuissa. Pelaaminen on pelaajalle parasta, kun se ei ole taakka ja Kroatian kaikki kentällä käyneet pelaajat ovat osoittaneet jotain sellaista, mitä sana peli-ilo ei riitä kuvaamaan.
Kroatia pelaa modernia jalkapalloa ja sillä on edellytykset tässä turnauksessa ja tulevaisuudessa vaikka mihin. Englanti on pelannut hyvät kisat ja nostanut maan maineen sinne, missä sen jalkapallossa kuuluukin olla, mutta loppuotteluun saakka tällä ryhmällä ei ole asiaa.
Ottelussa kohtaavat kaksi turnausta todella piristänyttä ryhmää. Kroatia on kuitenkin ollut kisoissa joukkueena kaikista tähän asti se pirtein. Pelistä huokuu voittamisen nälkä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ