su 01.07. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Kroatia – Tanska | Kroatia marssii puolivälieriin

Kolmanneksi viimeinen kisaviikko saa päätöksensä, kun Kroatia ja Tanska iskevät yhteen Nizhny Novgorodin illassa. Kuten jo kertoimet antavat olettaa, Kroatia lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina eikä suotta. Kroatia on varmasti vakuuttanut kaikki alkulohkon pelejä seuranneet. Kahdessa ensimmäisessä alkulohkon ottelussa kaatuivat Nigeria 2-0 ja Argentiina 3-0. Viimeisessä ja Kroatialle jo merkityksemättössä ottelussa Islanti kaatui 2-1, vaikka Kroatia lähti peliin ykkösmiehiään lepuuttaen.
Kroatia on pystynyt pitämään pallollisen pelin hallussaan keskialueella Luka Modrićin ja Ivan Rakitićin johdolla, ja Ante Rebić ja Ivan Perišić ovat tehneet vakuuttavia nousuja laidoilta. Kärjessä Mario Mandžukić hoitaa target-manin tonttia erinomaisesti voittaen kaksinkamppailuja vastustajan puolustajia vastaan.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kun edellä mainittuun lisätään tiivis puolustus, joka on päästänyt kolmessa pelissä vain yhden maalin, voidaan Kroatiasta povata kisojen yllättäjää. Kroatian semifinaalihaaveiden tiellä on Tanskan lisäksi vielä todennäköisesti Espanja, mutta Kroatialla on hyvät saumat myös Espanjan kaatamiseen.
Tanska puolestaan sijoittui omassa lohkossaan Ranskan jälkeen toiseksi jättäen Australian ja Perun ulos pudotuspeleistä. Tanska ei myöskään hävinnyt alkulohkossaan yhtään peliä, mutta ei kyllä vakuuttanut pelaamisellaan samoissa määrin mitä Kroatia. Vaikka Tanska ei ole otteluitaan hävinnyt, ei se ole ollut mitenkään dominoiva kentällä. Kovaa Kroatiaa vastaan Tanskan mahdollisuudet tulevat olemaan pitkälti Valioliigatähtien Christian Eriksenin ja Kasper Schmeichelin varassa.
Loukkaantumisista tai pelikielloista ei kummankaan joukkueen tarvitse kantaa murhetta vaan otteluun päästään parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ