pe 15.06. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Marokko – Iran | Tasoero liian suuri

MM-kisojen B-lohko avataan Marokon ja Iranin välisellä kamppailulla Pietarissa. Molemmat joukkueet pelasivat hyvät karsinnat ja ottelusta on odotettavissa tasainen vähämaalinen vääntö. Voitto tästä ottelusta on kummallekin joukkueelle elintärkeä jatkoonpääsyn kannalta, ja kotijoukkueen menestyksen puolelta löytyikin erinomainen kohde pelitiketille.
Marokko eteni 20 vuoden tauon jälkeen MM-kisoihin pelaten erinomaiset karsinnat, kun se voitti lohkonsa pitäen maalinsa puhtaana maalierolla 11-0. Tämä ei tietenkään vakuuta kaikkia, sillä Afrikan karsintoja luullaan helpoiksi, mutta se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Esimerkiksi ko. Marokko joutui pelaamaan kaksi kertaa Norsunluurannikkoa vastaan, joka ei todellakaan ole helppo vastus.
Marokko lähtee varmasti tavoittelemaan menestystä kisoista vahvan puolustuksellisen pelin kautta, niin kuin karsinnoissa ja harjoitusotteluissa. Moni ei välttämättä usko Marokon menestykseen, kun Iranin lisäksi pitäisi vielä yllättää Portugali tai Espanja ja on kaikkien tiedossa ettei se ole helppo rasti yhdellekään joukkueelle. Marokko on kuitenkin loistavassa formissa, viimeisissä 18:ssa ottelussa se on voittamaton, ja voittanut näistä on 14, joten ei olisi mikään ihme vaikka sama tahti jatkuisi kisoissa ja Marokko etenisi jatkoon.
Marokon joukkue on täynnä loistavia yksilöpelaajia, jotka päävalmentaja Hervé Renard on saanut puhaltamaan yhteen hiileen. Erinomainen kärkipelaaja Ayoub El Kaabi, sekä loistavat keskikenttäpelaajat Hakim Ziyech sekä Karim El Ahmadi pystyvät tuottamaan päänvaivaa vastustajan puolustukselle. Vielä kun loistavaa puolustusta johtaa C-nauha kädessään kivenkova Juventus-toppari Medhi Benatia, voi olla vastustajan vaikeaa päästä vaarallisille tekopaikoille.
Iran pelasi niin ikään hyvät karsinnat Aasian puolella, saldona 10:stä ottelusta 6 voittoa ja 4 tasapeliä, joka on kiitettävä saavutus kun samassa lohkossa pelasi kuitenkin Etelä-Korea. Iranilla on kasassa hyvä nippu pelaajia, kirkkaimpana tähtenään ”Iranin Messi”, eli Sardar Azmoun. Iranin formi ei kuitenkaan ole paras mahdollinen kisoihin lähdettäessä, se on ottanut nihkeitä yhden maalin voittoja itseään huonommista maista, tappiot Turkille ja Tunisialle eivät myöskään lupaa hyvää kisoja ajatellen, kun vastaan asettuu vielä huomattavasti kovempia joukkueita.
Iran varmasti lähtee tähän otteluun Marokon tapaan puolustukseensa luottaen, mutta on vaikea uskoa että se pystyisi loppupeleissä haastamaan Marokkoa, sillä joukkueen materiaali, kokemus ja talentti ei ole lähelläkään Marokon tämänhetkistä tasoa. Iran saa pelata melkoisen pelin jos aikoo edes pisteen napata tästä ottelusta, joten lähdemme kotijoukkueena otteluun lähtevän Marokon kelkkaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ