ke 27.06. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Meksiko – Ruotsi | Ruotsi jälleen kerran pinteessä

F-lohkon toisessa kamppailussa Meksiko ja Ruotsi kohtaavat Jekaterinburgin kohutulla stadionilla. Ottelun asetelma on seuraava: Meksiko yrittää varmistaa lohkovoiton ja Ruotsi koittaa taistella itsensä vielä pudotuspeleihin.
Ruotsi oli toisessa pelissään jo vahvasti kiinni jatkopaikassa, kun se johti puoliajalla Saksaa vastaan. Saksa kuitenkin taisteli itsensä voittoon toisella puoliajalla ja Ruotsi joutui tyytymään katkeraan tappioon. Ruotsi on esiintynyt MM-kisoissa maalleen tyypillisesti tiukasti puolustaen, mutta maalipaikoilla se on ollut tehoton ja Ola Toivosen viimeistelemä maali Saksan verkkoon onkin Ruotsin ainut pelitilannemaali.
Meksiko on puolestaan pelannut erittäin pirteästi. Maalivahti Guillermo Ochoa on ollut taas arvokisoissa huippuvireessä ja mielikuvituksellista hyökkäystä on ollut ilo katsella. Meksiko johtaakin oikeutetusti lohkoa kahdella voitolla.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Lohkon lopullisesta järjestyksestä tulee kimurantti mikäli Ruotsi voittaa Meksikon ja Saksa voittaa myös Etelä-Korean lohkon toisessa pelissä. Tällöin Meksiko, Ruotsi ja Saksa ovat kaikki kuudessa pisteessä. Tasapisteissä keskinäinen paremmuus tullaan ratkaisemaan maalierolla. Mikäli maaliero on tasan katsotaan seuraavaksi tehtyjä maaleja ja sen jälkeen tarkastellaan keskinäisiä otteluita.
Brasilia on todennäköisesti voittamassa E-lohkoa, joten tämän lohkon toiseksi sijoittunut on todennäköisesti saamassa vastaan Brasilian heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Meksiko haluaa varmasti välttää Brasilian, johon heille riittää yksikin piste tästä ottelusta.
Ottelun asetelma onkin mielenkiintoinen, kun Ruotsi tarvitsee ottelusta voiton ja Meksiko ei taas halua missään nimessä hävitä ottelua. Meksiko on tässä ottelussa vahvempi ja selkeä suosikki voittamaan aikaisempien otteiden perusteella. Koska Meksikolla ei kuitenkaan ole suoranaista tarvetta voittaa ottelua, on tasapelin riski hyvä sulkea pois.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ